Pošlji povpraševanje

Kozmetični salon Nika | Depilacija


depilacijaČe si želite gladke in lepe kože, je depilacija v Kamniku prava rešitev. Gre za metodo odstranjevanja dlak s telesa s toplim voskom ali smolo. Dlačice morajo biti dolge vsaj 0,5cm, da jih lahko odstranimo. Depilacija telesa Kamnik vam tako zagotovi odstranjevanje dlak in korenin. Dlačice bodo po depilaciji tanjše in redkejše. Prav tako bodo rasle počasneje. Skozi zgodovino so obstajale številne tehnike depilacij, ki so v uporabi še danes. Razlogi za odstranitev dlačic so različni. Ljudje se odločajo za depilacije kot so francoska depilacija, depilacija bikini predela in depilacija hrbta prav zaradi estetskih razlogov in gladke kože. Depilacija Kamnik pa ponuja metode odstranjevanja dlačic tudi športnikom, kot so plavalci, ki želijo zmanjšati upor. Spet drugim športnikom je ljuba depilacija hrbta, saj se z gladko kožo počutijo udobneje v športnih oblačilih. Obstajajo tudi verski razlogi za odstranjevanje dlak in razlogi, ki so povezani z udobjem ljudi pri visokih temperaturah. V poletnem času sta večini mož in žensk ljubi francoska depilacija in depilacija bikini predela.

Nekatere dlačice je trmasto in težko odstraniti. Takšne so na primer dlake nad ustnicami. Predhodno je za postopek depilacije nujno čiščenje obraza. Obstajajo različne tehnike, ki jih ponuja depilacija v Kamniku in se uporabljajo na različnih področjih telesa, odvisnih od nadzora rasti nad različnimi vrstami dlačica. Nova v naši ponudbi je dolgotrajna depilacija z uporabo metode IPL, ki omogoča 70% - 90% učinkovito redukcijo dlak.

VEČ O TRAJNI LASERSKI DEPILACIJIDEPILACIJA BIKINI PREDELA ŽENSK IN DEPILACIJA VAGINE


laserska depilacijaDepilacija bikini predela zajema odstranjevanje dlačic okoli ženskega intimnega predela. Za tovrstno odstranjevanje dlačic se uporablja poseben intimen vosek, ki se dlačic izredno dobro oprime, koža pa ostaja mehka. Depilacija vagine vključuje uporabo voska, ki se odlikuje po elastičnosti in možnosti nanašanja v zelo tankem sloju. Depilacija ženskega bikini predela je pogosto izbrana metoda odstranjevanja dlačic zlasti v poletnem času, saj tedaj sramne dlake na območju mednožja postanejo vidne v kopalkah. Nekatere ženske pa prisegajo redno odstranjevanje sramnih dlačic zaradi estetskih in drugih razlogov. Tovrstnim predstavnicam nežnejšega spola je depilacija vagine nekaj tedenska do mesečna skrb, saj vse redno zahajajo v kozmetični salon Nika.


DEPILACIJA HRBTA IN FRANCOSKA DEPILACIJA ZA MOŠKE


Depilacija hrbta je zaželena pri moških. Prav tako francoska depilacija. Obe opravljamo z vročim voskom, ki ga kasneje odstranimo z depilacijskimi trakovi po posameznih delih kože. Da depilacija hrbta ne bi pustila nezaželenih učinkov, po očiščenju z voskom poskrbimo še za zdrav videz kože, ki ga predstavlja nega kože. Po potrebi jo tako namažemo z negovalnim oljem. Depilacija hrbta ni zamudna, saj vam bo vzela le 15 min. Medtem, ko je ženskim ljubša brazilska depilacija - na črtico, obstaja tudi francoska depilacija, ki jo uporabljajo predvsem moški. Gre za depilacijo okrog predela anusa. Cenovno je podobna brazilski depilaciji, le da francoska depilacija vključuje uporabo drugega vosek pri drugačni temperaturi. Postopek te tehnike odstranjevanja dlačic traja dobre pol ure. Vse pa je odvisno od gostote dlačic.