Pošlji povpraševanje

Glajenje gub na obrazu, čelu in okoli oči

ELOS tehnologijaGube na obrazu so album našega življenja in merilec našega tempa. S kozmetiko se običajno ne moremo več vrniti v preteklost, v čas brez gub na čelu ali okoli oči, lahko pa si pomagamo drugače. V našem salonu vam nudimo fotopomlajevanje z ELOS tehnologijo. Glajenje gub z omenjenim postopkom je neagresivno in varno za povrnitev mladostnega videza.


Glajenje gubGube in gubice

Gube na obrazu so posledica zmanjševanja količine kolagena v srednjem sloju kože, ki narekuje zunanji videz. Količina kolagena se z leti zmanjša, elastična vlakna opešajo, pojavijo se gube na obrazu - posebej na čelu in okoli oči. Nastajanje gub povzroča več dejavnikov - od genov, vplivov okolja (predvsem nastavljanje UV žarkom in onesnaženost zraka) do načina življenja (kajenje, stres, nezdrava hrana itd.). Vzrok je tudi mimika obraza. Gube na čelu tako nosijo spomin na vsako mrščenje, gube okoli oči pa na vsak mežik in nasmeh.


Glajenje gub z ELOS tehnologijo oz. fotopomlajevanje

Glajenje gub z ELOS tehnologijo ali fotopomlajevanje pomeni pomlajevanje obraza s svetlobnim spektrom, ki vpliva na fibroblaste. S tem poveča sintezo kolagena in elastina, kar naredi kožo na obrazu bolj gladko, napeto in nežno. Gre za postopno regeneracijo kože, ki vidno zmanjša plitke gube na čelu, okoli oči in drugod. Pred glajenjem gub z ELOS tehnologijo naredimo piling obraza, po končanem postopku pa nanesemo še vlažilno masko. Za pravi rezultat je potrebno nekaj ponovitev (3 - 4 ponovitve z 2 - 4 tedenskimi vmesnimi intervali). Ker so gube na obrazu po večini posledica staranja, ki ga ne moremo popolnoma zavreti, postopek po potrebi ponovimo. Glajenje gub s fotopomlajevanjem je tako učinkovito, da se ga je prijel naziv nekirurški lifting. Po tretmaju se lahko nemudoma vrnete na delo ali k drugim obveznostim ter k uporabi ličil.


Do mladostnega videza brez gube na obrazu z limfno drenažo

Glajenje gub je tudi en od stranskih učinkov redne limfne drenaže obraza. Razlogi za uporabo limfne drenaže so medicinski, znana pa je predvsem po lepotnih popravkih - odstranjevanje podočnjakov, aken ter obnavljanje tkiva pri gubah okoli oči in na obrazu.


Se zanimate za pomlajevanje obraza? Pokličite nas in se dogovorite za vaš termin!