Pošlji povpraševanje

Naravna nega nohtov za lep in zdrav videz

Naravna nega nohtovZdravi, lepi in urejeni nohti dajejo vtis splošnega zdravja in urejenosti posameznika. Ker lepi in urejeni nohti niso prirojeni, jih je treba skrbno negovati. S skrbjo za nohte lahko izboljšamo njihov videz in si povrnemo občutek urejenosti in zdravja, s tem pa tudi višjo raven samozavesti. Redna, pravilna, predvsem pa naravna nega nohtov pripomore k njihovi hitrejši rasti ter zagotavlja zaščito pred različnimi obolenji, kot sta lomljenje in cepljenje nohtov.

Naravna nega nohtov na rokah oz. manikura je kozmetični postopek, ki vključuje ureditev in oblikovanje nohtov ter odstranitev in nego obnohtne kožice. Priljubljena je zlasti francoska manikura nohtov, za katero so značilne bele nohtne konice in bledo rožnata barva laka.

Naravna nega nohtov na rokah je na voljo tudi v kozmetičnem salonu Nika. Ker so urejeni nohti na nogah ravno tako pomembni kot tisti na rokah, poskrbimo tudi za naravno nego stopal in nohtov na nogah.

Naravna nega nohtov Jessica izboljšuje rast, zdravje in videz nohtov

Linijo Jessica predstavljajo izdelki za izboljšanje rasti, zdravlja in lepote naravnih nohtov. Linija ponuja rešitev za vsako težavo - za suhe, krhke, normalne, nohte, ki se cepijo, šibke, lomljive, razbrazdane in poškodovane nohte. Izdelki so namenjeni tudi umetnim nohtom.

Naravna nega nohtov po sistemu Jessica se začne z intenzivnim nanosom olja in kreme, ki ji sledi masaža s termično rokavico. Tako se nohti in koža segrejejo in vpijejo hranljive sestavine. S strojčkom za odstranitev obnohtne kože se spodbudi prekrvavitev korena nohta. Sledi kopel, ki nohte zmehča, da so pripravljeni za oblikovanje s pilico. Nohte se nato skrtači in nalakira. Najprej nanesemo podlak, ki smo ga predhodno že izbrali glede na tip nohta. Sledi nanos laka, na katerega nanesemo še nadlak, ki naredi briljanten lesk. S tem je naravna nega nohtov po sistemu Jessica zaključena, nohti pa urejeni in lepi. Nega rok in nohtov lahko vključuje še piling in masažo rok ter nanos hranljive kreme za roke.

UREJENI NOHTI Z LAKI JESSICA

Cepljenje nohtov med najpogostejšimi težavami

Cepljenje nohtov v plasteh največkrat nastane zaradi pogostega močenja nohtov. Vzdolžno in prečno cepljenje nohtov je torej lahko posledica delovanja intenzivnih zunanjih dejavnikov, kot sta pogosto manikiranje in močenje nohtov, k temu pripomoreta tudi pogosto lakiranje in uporabljanje odstranjevalcev laka. Cepljenje nohtov se lahko pojavi tudi pri pomanjkanju vitaminov iz skupin A in B, podhranjenosti in pri motnjah delovanja ščitnice.

Naj urejeni nohti na rokah ne bodo le želja, ampak jim čim prej privoščite naravno nego z Jessica izdelki. Obiščite nas.

Nudimo tudi ugodno francosko manikuro:http://www.kozmeticnisalon-nika.si/manikura-francoska