Pošlji povpraševanje

Nega nohtov (naravna), nega rok in stopal ter nega občutljive kože: poskrbite zase

Nega nohtov in rok je zelo pomembna, še posebno, če imate občutljivo kožo. V mrzlih zimskih dneh, ko so naše roke izpostavljene neugodnim vremenskim razmeram, se velikokrat zgodi, da postane koža na rokah suha in občutljiva. V zimskem času je zato še bolj pomembno, da za svoje roke in nohte dobro poskrbite. Osnovna nega rok in nohtov vključuje vsakodnevno umivanje rok in mazanje s hranljivo kremo, ki vaši koži povrne elastičnost in sijaj. Enkrat toliko pa vašim nohtom in rokam privoščite tudi profesionalno nego, kakršno vam ponujamo v Kozmetičnem salonu Nika. V našem salonu vas želimo razvajati z različnimi masažami, finsko savno, samoporjavitvenim sistemom, ličenjem, depilacijo, nego obraza in občutljive kože, nego telesa, pedikuro oziroma nego stopal in manikuro - nego rok in nohtov. Za vse storitve svoj delavnik brez težav prilagodimo vašim željam, saj se zavedamo, da si ravno ob večernih urah vsak najlažje vzame čas zase.

Manikura: profesionalna naravna nega nohtov in rok

Nega nohtov in rok je zelo pomembna. Lepi in negovani nohti ter roke veliko povedo o vaši osebnosti, žensko pa naredijo očarljivo in šarmantno. V našem kozmetičnem salonu vam ponujamo profesionalno nego nohtov, in sicer naravno nego nohtov Manikura Jessica. Omenjena naravna nega nohtov je napreden sistem negovanja nohtov. Izdelki Jessica in celoten sistem so formulirani za izboljšanje rasti, zdravja in lepote naravnih nohtov. To je odlična rešitev za vse tiste, ki imate šibke in krhke nohte. Izdelki za naravno nego nohtov dovoljujejo njihovo rast in jih ščitijo. So odlična rešitev za vse vrste nohtov, tako za suhe in krhke, kakor tudi za šibke, lomljive, razbrazdane in poškodovane nohte.

nega rok in nohtov

Postopek nege nohtov in rok

Nega nohtov in rok z linijo naravnih izdelkov Jessica se začne z intenzivnim nanosom olja in kreme, ki ji sledi masaža s termično rokavico. Na tak način se nohti in občutljiva koža na rokah segrejejo in vpijejo hranljive sestavine. S strojčkom za odstranitev obnohtne kože nato spodbudimo prekrvavitev korena nohta. Temu sledi kopel, ki vaše nohte zmehča, da so pripravljeni za oblikovanje s pilico. Nego nohtov nadaljujemo z nanosom podlaka, laka in nadlaka. Privoščite svojim nohtom ustrezno nego. Obiščite nas v Kozmetičnem salonu Nika in se pustite razvajati s kraljevsko nego nohtov.

Nega stopal in nohtov na nogah

Če želite imeti zdrava in lepa stopala, poskrbite za njih. Eden od načinov, na katerega lahko to storite, je tudi primerna nega stopal. Redna nega stopal lahko prepreči tudi marsikatero bolezen ali nepravilnost na vaših stopalih. Če imate suho, zadebeljeno ali hrapavo kožo na petah in blazinicah prstov, potem je skrajni čas, da se odločite za nego stopal in nohtov na nogah. Prav tako kot nega nohtov na roki in rok, je pomembna tudi nega stopal. Preprečite neugodne otiščance, kurja očesa in vraščene nohte, obiščite nas v našem salonu in poskrbeli bomo za kraljevski tretma vaših stopal. Ponujamo vam ugodno ceno za klasično pedikuro, ki bo poskrbela za čepa, urejena in zdrava stopala. Nego stopal v našem salonu izvajamo strojno, kar prinaša kar nekaj prednosti pred ročno nego stopal. Gre za enostaven, natančen, hiter in temeljit postopek. Nego stopal in nohtov na nogah priporočamo vsem, tako ženskam kot moškim.

nega stopal in nohtov

Redna nega občutljive kože za mladosten in urejen videz

Obraz oziroma koža na obrazu je vsakodnevno izpostavljena različnim vremenskim vplivom, ki zelo vplivajo nanjo. Tudi slab spanec, stres in neprimerna prehrana lahko povzročijo spremembe na vaši koži. Zato je potrebno poskrbeti za redno nego občutljive kože. Poleg osnovne nege kože, ki jo lahko vsakodnevno izvajate sami doma, pa vam priporočamo tudi nego občutljive kože v našem salonu. Nego občutljive kože izvajamo z različnimi naravnimi pilingi in kremami, ki poskrbijo, da vaša koža spet postane elastična in sijoča.