Pošlji povpraševanje

Učinkovito pomlajevanje obraza in odstranjevanje gubPomlajevanje obraza

Od prvega dne dalje se naše telo stara in najbolj vidna posledica tega so gube. Ker že dolgo vemo, kaj je vzrok za nastanek gub, je pomlajevanje obraza s pravo metodo lahko zelo uspešno. Gube so posledica vplivov iz okolja (na primer sončenje, pretirana uporaba ličil), mimike obraza, naše genske zasnove in seveda naravnega staranja kože. Pomlajevanje obraza (enako velja za fotopomlajevanje) se osredotoča na odpravljanje posledic vsega naštetega, zelo uspešno pa je tudi pri odpravljanju drugih nepravilnosti na koži obraza. Zakaj bi bili nezadovoljni s svojim videzom, če se lahko oglasite v Kozmetičnem salonu Nika in pomagali vam bomo do mladostnejšega videza?

Pomlajevanje obraza in gube na čelu

Tako kot vse ostale gube, so tudi gube na čelu posledica različnih dejavnikov, a po dognanjih znanstvenikov imata pri teh nekoliko večji vpliv dednost in mimika. Pomlajevanje obraza jih uspešno odstrani ali zmanjša, vprašanje je le, za katero pomlajevanje se odločiti. Fotopomlajevanje obraza spada med najbolj učinkovite in hkrati najmanj invazivne postopke, zato je še toliko bolj priljubljeno. Vedno sicer velja, da je tudi staranje in gube najbolje preprečevati, a naj si še toliko prizadevamo in skrbimo za svojo kožo, se procesu staranja ne moremo upreti.

Fotopomlajevanje obraza z laserjem

Pomlajevanje obraza z laserjem z ELOS tehnologijo kolagenska vlakna segrevamo (izločanje kolagena se z leti zmanjša, zato je koža manj prožna in elastična), ta se ločijo, prostor med njimi pa se napolnim z novim kolagenom. Takšno pomlajevanje obraza (na primer gube na čelu, okoli ust, okoli oči) ima zelo dolgotrajne posledice, saj večje gube občutno zmanjša, manjše pa popolnoma odstrani. Pomlajevanje obraza pa odstrani tudi starostne in sončne pege, žilice, akne, znamenja, brazgotine in vse ostale nepravilnosti na koži. Rezultat je lepa, sijoča in mladostna koža. Terapijo je treba večkrat ponoviti, v primerjavi z nekaterimi drugimi posegi in tretmaji pa so njeni učinki zelo dolgotrajni.

Kozmetični salon Nika | Fotopomlajevanje obraza, gube na čelu - povezave do naše spletne strani: