Cena za lektoriranje, ki je za študente še posebej ugodna

Cena za lektoriranje se v Sloveniji od ponudnika do ponudnika razlikuje. Med drugim smo izvedeli tudi za ceno za lektoriranje nekega ponudnika, ki je bila kar šestkrat višja od naše. Nenavadno je, da se za isto storitev - v tem primeru lektoriranje besedila - cena na trgu tako zelo razlikuje. Zato vsekakor ni pametno, da tisti, ki potrebuje lektoriranje besedila, sprejme kar prvo ponudbo za lektoriranje. V času pisanja tega članka je cena za lektoriranje za študente pri nas najnižja v državi. Lektoriranje besedila pa ni naša edina storitev. Nudimo vam namreč kombinacijo lektoriranja in prevajanja ali pa lektoriranje in tehnični pregled.

Lektoriranje besedila je pred diplomo za študente obvezno

Lektoriranje besedila je obvezno za vse tiste prispevke, ki so javno objavljeni, in diplomska naloga vsekakor sodi v to kategorijo prispevkov. Nekateri študenti potrebujejo lektoriranje in prevajanje, ker je treba diplomski povzetek prevesti v angleščino. Drugi pa potrebujejo lektoriranje in tehnični pregled, ker fakultete zahtevajo, da je oblika diplomskih nalog v tehničnem smislu enotna. Če potrebujete lektoriranje besedila, vas vabimo, da od nas zahtevate ponudbo za lektoriranje.

lektoriranje cenalektoriranje in tehnični pregled

Cena za lektoriranje za študente je tako ugodna s posebnim razlogom

Naša poslovna politika je takšna, da je cena za lektoriranje za študente najnižja v Sloveniji, torej pri nas dobite najugodnejšo ponudbo za lektoriranje. Cenimo napore ljudi za pridobitev visoke izobrazbe. Pot pridobivanja izobrazbe je dolga in naporna. Ne le, da je polna odrekanja, ampak je tudi finančno izčrpavajoča. Nizka cena za lektoriranje za študente je tako na eni strani izraz simpatije do študentov, na drugi strani pa tudi neke vrste pomoč, da so zaradi nizke cene za lektoriranje stroški vsaj v zaključku študija nekoliko nižji. Poleg ugodne cene za lektoriranje želimo študentom omogočiti celovito storitev, zato lahko našim strankam, ki so pred diplomo, ponudimo kombinacijo lektoriranja in prevajanja. Za to se odločijo tisti študenti, ki nimajo dovolj znanja ali pa samozavesti, da bi sami prevedli diplomski povzetek v angleščino. Za lektoriranje in tehnični pregled pa se odločijo tisti študenti, ki niso dovolj vešči, da bi sami tehnično uredili diplomsko nalogo.

Lektoriranje besedila je del naše celovite storitve

Lektoriranje besedila je le ena od storitev, ki jih opravljamo za študente, ki so se znašli pred diplomo. Našim strankam lahko tako ponudimo lektoriranje in prevajanje na eni strani ali pa lektoriranje in tehnični pregled na drugi strani. Ali pa vse skupaj, če je potreba študenta takšna. To je poleg najugodnejše cene za lektoriranje seveda velika prednost, saj je pred diplomo dosti študentov v časovni stiski in takrat je povsem brez smisla izgubljati energijo s tem, da bi študent ali študentka s ciljem ureditve diplomske naloge pred oddajo v tisk morala angažirati kar dva ali tri različne izvajalce (lektor, prevajalec in tehnični urejevalec). To bi bilo stresno in zamudno. Če pa za lektoriranje besedila in ostalo najamete nas, vam bomo mi opravili vse skupaj v kompletu in tako boste prihranili obilo časa in energije, saj vam ne bo treba ničesar usklajevati z nikomer.

Cena za lektoriranje je pri nas zagotovo najugodnejša - preverite!

Na spletu se veliko ponudnikov hvali, da je cena za lektoriranje prav pri njih najbolj ugodna. V tem smislu se od njih prav nič ne razlikujemo, saj trdimo enako. Razlikujemo pa se v tem, da mi stojimo za svojimi besedami za razliko od tistih, ki trdijo isto kot mi, a so od nas dražji. Zato vas vabimo, da preverite ceno za lektoriranje pri nas in pri naših konkurentih. Oglejte si cenike in ugotovili boste, da govorimo resnico in da je ponudba za lektoriranje pri nas dejansko najugodnejša.