Lektoriranje in prevajanje za študente še ugodneje!


Lektoriranje in prevajanje sta dejavnosti, za kateri v zadnjem času na trgu obstaja res veliko ponudbe. Od posameznega izvajalca pa je seveda odvisno, kakšno hitrost pri storitvi lektoriranje slovenščine dosega oziroma kakšno ceno za lektoriranje in prevajanje ponudi svojim strankam. V našem podjetju lektoriranje ponujamo zelo ugodno. Pri tem ni važno, ali gre za lektoriranje strokovnih besedil, ali pa za kakšno drugo lektoriranje. Slovenščina je jezik, h kateremu je treba pristopiti natančno in zbrano, saj gre za enega bolj zapletenih evropskih jezikov. Še posebej pa je pri nas ugodno lektoriranje za študente.

VEČ O CENAH IN CENIKU LEKTORIRANJA TUKAJ!


Lektoriranje za študente cenejše, ker so zaželene stranke


lektoriranje in prevajanjeRadi delamo s študenti, zato je lektoriranje teksta za študenta ugodnejše kot za druge stranke. Študij je naporna zadeva, ki zahteva veliko časa in odrekanja in to spoštujemo. Svojo naklonjenost kažemo študentov tako, da je za njih cena za lektoriranje slovenščine nižja. To je naš skromni prispevek oziroma pomoč njim zaradi naše simpatije do njihovega trdega dela. Seveda pa imamo v naši ponudbi lektoriranje in prevajanje, kar pomeni, da študentom ugodno prevedemo tudi diplomski povzetek. Študentom prav radi pomagamo tudi v primeru časovne stiske in zato poskrbimo, da je naše delo vedno opravljeno v najkrajšem možnem času. In to je zelo hitro.


Lektoriranje in prevajanje je zahtevno opravilo


lektoriranje tekstov v slovenščiniLektoriranje in prevajanje zahteva veliko napora in predanosti. Za lektoriranje in prevajanje je potrebno ne le veliko znanja, ampak tudi veliko koncentracije. Še posebej je zahtevno lektoriranje, saj mora lektor venomer gledati v računalniški zaslon. Kljub temu delo lektoriranja teksta radi opravljamo, saj nam je pri srcu slovenščina. Lektoriranje je namreč tudi poseben izkaz spoštovanja naši materinščini, saj s svojim delom pomagamo ohranjati kvaliteto našega jezika. Zato verjamemo, da je lektoriranje časten poklic. Za več informacij obiščite našo spletno stran: www.jezicni-dohtar.si!