Cena lektoriranja za tiste, ki študirajo, ni ugodnejša nikjer

Cena lektoriranja za študente je v času pisanja tega prispevka najugodnejša pri nas. Trg je pri lektoriranju močno razgiban. Zasledili smo tudi 600 odstotkov razlike med najcenejšim ponudnikom (to smo mi) in najdražjim ponudnikom. Težko rečemo, zakaj so odstopanja tako velika. Lahko pa rečemo, da je lektoriranje besedila ena redkih storitev, kjer so cenovna odstopanja tako ekstremna. Poleg ugodne tarife za lektoriranje je ena naših prednosti tudi to, da izvajamo več dejavnosti. Tako lahko pri nas naročite lektoriranje in prevajanje diplomskega povzetka v angleščino, če ste tehnično tako podkovani, da boste diplomsko nalogo uredili sami. Če pa je prevajanje oziroma pisanje v angleščini eno vaših močnejših področij, pa se lahko odločite, da nas najamete za lektoriranje in tehnični pregled. Prednost, da ponujamo vse tri storitve, ki so za študenta pred oddajo diplomske naloge ključne, je to, da se lahko naše stranke posvetijo drugim obveznostim, katerih je pred diplomo gotovo kar nekaj, medtem pa bomo mi poskrbeli za cel paket. Nekateri študenti imajo izkušnjo, da so imeli posebej lektorja, prevajalca in oblikovalca in so morali usklajevati delo kar treh ponudnikov, kar je lahko neprijetno in zamudno. Pri nas pa vse to odpade, ker vse dobite na enem mestu.

Lektoriranje za študente ugodno

Cena lektoriranja je za študente nižja z dobrim namenom

To, da je tarifa za lektoriranje najnižja pri nas, ni naključje. Tako smo se odločili, ker s študenti simpatiziramo in smo želeli, da jim z nizko ceno lektoriranja olajšamo finančne stroške pred diplomiranjem. Študij je dolgotrajen in naporen. In to ne le v smislu dela, ampak tudi v smislu financiranja. Ceno lektoriranja pa je treba plačati, ker tega nihče od študentov ne more opraviti sam. Če nekdo potrebuje lektoriranje besedila za 80 lektorskih strani, to v skladu z našim trenutnim cenikom stane 80 EUR. Pri najdražjemu ponudniku, za katerega vemo, pa bi strošek nanesel kar 480 EUR, kar je že ogromno. Šlo bi za ekstremno finančno obremenitev, ki je vsak študent niti ne bi zmogel. Namesto da vzamete kredit za lektoriranje besedila, zato raje pridite k nam.

LEKTORIRANJE PO IZJEMNO UGODNI CENI

Lektoriranje besedila opravimo zelo hitro

Cena lektoriranja je poleg celovitosti storitve naša pomembna prednost. Še ena lastnost, zaradi katere nas študenti radi najamejo, je naša hitrost. Lektoriranje in prevajanje namreč opravimo izredno hitro. Krajšo diplomsko nalogo lahko lektoriramo že v nekaj urah, medtem ko prevod diplomskega povzetka opravimo v eni uri ali tudi manj - odvisno je seveda od njegove dolžine. Taka hitrost dela je za nas seveda napor, zato raje vidimo, da nam stranka da na voljo veliko časa. Če pa pride do časovne stiske, smo tisti, ki radi pomagamo. Po naših izkušnjah se zmerno ali močno mudi vsakemu drugemu študentu, zato je hitrost morda celo naša najpomembnejša prednost pred konkurenco.

Cena lektoriranja je pri nas ugodna tudi za druge

Seveda nismo cenovno ugodni samo za tiste, ki študirajo, pač pa tudi za vse druge stranke, ki potrebujejo lekturo. Toda ker smo študentom še posebej naklonjeni, smo se bili cenovno za njih pripravljeni še posebej potruditi.

Lektoriranje diplomskih nalog

Lektoriranje besedila je dejavnost, za katero smo specializirani

Vsak posel in poslovno okolje imata svoje specifike oziroma značilnosti. Prav isto kajpak velja za lektoriranje in tehnični pregled diplomske naloge ali magistrskega dela. Mi smo tisti ponudnik, ki smo svojim strankam na razpolago 24 ur na dan in sedem dni v tednu, ker se zavedamo, da prazniki in nedelje za naše stranke, ki so v časovni stiski pred diplomo, ne obstajajo. Zato se prilagodimo tudi mi in se raje spočijemo tedaj, ko sezona lektoriranja ni na višku.

LEKTORIRANJE DIPLOMSKIH NALOG PO UGODNI CENI