Lektoriranje magistrske naloge poceni in kvalitetno

Lektoriranje magistrskih nalogLektoriranje magistrske naloge in lektoriranje diplomske naloge pri nas opravljamo že dolga leta. Pravzaprav smo za lektoriranje magistrske naloge in lektoriranje diplomske naloge na nek način specializirani. Pri študentih smo namreč zelo popularni zaradi nizke cene lektoriranja posebej za študente, kar je izraz naše podpore študentom. Spoštujemo namreč ljudi, ki so za realizacijo cilja, ki je v tem primeru pridobitev izobrazbe, pripravljeni storiti tako veliko in se zaradi tega odreči številnim rečem. Cena lektoriranja diplomskih nalog in lektoriranja magistrske naloge je pri nas še nižja kot za druge stranke, ki niso študenti. A cena lektoriranja je zelo ugodna že za njih. Seveda poceni lektoriranje še ne pomeni, da je zato kvaliteta dela kaj slabša. Ravno nasprotno. Pri lektoriranju diplomske naloge smo namreč natančni in temeljiti, saj se zavedamo, da gre za pomemben izdelek, ki obeležuje zaključek študentovega študija. Ugodno in profesionalno prevedemo tudi diplomski povzetek v angleščino. Seveda pa za študente opravimo tudi poceni prevajanje iz angleščine v slovenščino.

Lektoriranje magistrske naloge pri nas lahko zelo hitro

Po naših izkušnjah se študenti pred lektoriranjem magistrske naloge in lektoriranjem diplomske naloge pogosto znajdejo v časovni stiski. Tedaj smo na vrsti mi, ki takšne zagate predvidevamo in lektoriranje opravimo v najkrajšem možnem času. To je lahko v nekaterih primerih tudi samo nekaj ur. Cena lektoriranja je tudi v tem primeru nizka.

Cena lektoriranja navdušuje vse stranke - ne le študente

Tudi za običajne stranke imamo nizko ceno lektoriranja. Res pa je, da je za študente cena še nekoliko nižja. Zato se lektoriranje magistrske naloge in lektoriranje diplomske naloge pri nas res zelo izplača. Naše stranke nas zato z veseljem priporočajo prijateljem in znancem. Seveda smo zato zelo hvaležni. Veseli smo, da lahko svoje storitve, ki so poleg lektoriranja denimo tudi prevajanje iz angleščine v slovenščino in obratno, ponudimo čim širšemu krogu ljudi.