Lektoriranje strokovnih besedil v najkrajšem možnem času in poceni


lektoriranje strokovnih besedilLektoriranje strokovnih besedil je ena naših temeljnih dejavnosti, saj je zelo veliko naših naročnikov študentov, ki potrebujejo lektoriranje diplom. V našem podjetju opravljamo prevajanje in lektoriranje slovenskega in angleškega jezika. Lektoriranje strokovnih besedil, ki vam ga nudimo, opravimo zelo hitro in poceni. Iz našega cenika lektoriranja angleščine je razvidno, da delamo ugodno. Pri lektoriranju angleškega besedila gre skoraj vedno za lektoriranje strokovnih besedil, zato je takšno lektoriranje zelo zahtevno. Takšno lektoriranje namreč ne zahteva le odličnega poznavanja jezika, ampak tudi visoko splošno razgledanost lektorja, saj gre za strokovne tekste z različnih področij. V našem podjetju vam nudimo tudi ugodno lektoriranje spletnih strani.


Lektoriranje strokovnih besedil je vedno zahtevno


Lektoriranje strokovnih besedil je nekoliko posebno. Razlikuje se denimo od lektoriranja spletnih strani. Ne le zato, ker je dobro oziroma kar nujno, da je lektor izredno dobro razgledan, ampak tudi zato, ker to lektoriranje vključuje tudi zelo veliko specifičnega strokovnega izrazoslovja. Kljub temu da je naše delo zelo zahtevno, se trudimo, da so naše cene zelo ugodne. To je vsekakor razvidno iz našega cenika lektoriranja angleščine in slovenščine. Preberite več na naši spletni strani: http://www.jezicni-dohtar.si/poceni-lektoriranje

UGODNO LEKTORIRANJE DIPLOME


lektoriranjeLektoriranje, s katerim se vam prilagajamo


Nekatere stranke se bojijo, da jim bomo med lektoriranjem strokovnih besedil spreminjali strokovno besedišče. Vemo, da to nekateri lektorji počno, a to ni profesionalno. V vsakem primeru se pred kakršnimikoli spremembami, za katere sumimo, da bi spremenile pomen izrazoslovja, posvetujemo z naročniki ali pa tega ne storimo. Zavedamo se namreč, da mora biti lektoriranje nevsiljivo do jezika, ki ga je avtor zapisal. Enako seveda velja pri lektoriranju angleškega besedila.