Lektoriranje, ki je hitro in poceni

Lektoriranje potrebujejo vsi tisti, ki napišejo tekste oziroma dokumente, ki so objavljeni javno. Dogovor je, da se besedila, ki so namenjena javnosti, jezikovno pregleda. To je pomembno, saj na tak način narod ščiti svoj lastni jezik pred vdorom slenga, narečij in pogovornega jezika. Tudi tisti, ki naroči prevajanje, potrebuje lektoriranje, saj morajo biti besedila v tujem jeziku prav tako jezikovno brezhibna, če bodo šla v javno objavo. Zato je potrebno tudi lektoriranje diplome, saj je ta tudi javni dokument. Če gre za delo, ki bo avtorju prineslo lep kupček denarja, strošek za lektoriranje ni nobena težava. Ko pa gre za študente, ki potrebujejo lektoriranje diplome za zaključek študija je strošek, ki nastane z jezikovnim pregledom odveč. V tem primeru je pomembno, da študent poišče izvajalca, katerega cena za lektoriranje je ugodna.

Lektoriranje

Lektoriranje pri nas je za tiste, ki študirajo, še posebej ugodno

Študij je dolgotrajen in za marsikoga tudi finančno naporen. Ob koncu študija pa z diplomo nastanejo določeni stroški. Če študent odlično ne obvlada tujega jezika, potrebuje prevajanje in lektoriranje, saj je potrebno diplomski povzetek prevesti v angleščino in poskrbeti za jezikovni pregled celotne diplomske naloge. V našem podjetju smo se odločili, da tistim, ki študirajo, nudimo občutno nižjo ceno za lektoriranje kot vsem ostalim. Želimo pomagati tistim, ki so se odločili, da bodo pridobili visoko izobrazbo, in nizek strošek za lektoriranje je izraz naše podpore.

Cena za lektoriranje je le ena od naših prednosti

Prevajanje in lektoriranje, ki je ugodno, je le ena od zadev, s katerimi se lahko pohvalimo. Pri svojih storitvah smo namreč zelo hitri. Študenti in študentke se pogosto znajdejo v časovni stiski, zato so zelo hvaležni, ko naše delo opravimo nadpovprečno hitro. Če ste tudi vi v časovni stiski, smo mi idealen naslov, na katerega se splača obrniti. V delu smo dobro utečeni in vajeni delati pod časovnim pritiskom, zato delo opravimo občutno hitreje kot naša konkurenca. Zato si lahko tudi privoščimo, da za svoje delo računamo manj.

Kakovostno lektoriranje

Cena za lektoriranje, ki je ugodna, in hitro delo lahko gresta skupaj z roko v roki

Na nekem spletnem forumu smo prebrali, da številni menijo, da cenovno ugodno lektoriranje in hitro opravljeno delo nista združljiva. Nekateri t. i. urgence celo vedno zaračunavajo dražje. Ker mi vedno delamo hitro, tega načeloma ne počnemo. To storimo le takrat, ko smo polno zasedeni in to, da vzamemo dodatno stranko, predstavlja za nas visoko obremenitev. To se dogaja redko, predvsem v konicah, ki so v našem poslu v drugi polovici avgusta in prvi polovici septembra, ko pogosto delamo od jutra do večera. V vsakem primeru se za stranko potrudimo, četudi imamo gnečo. V primeru, da dela res ne moremo prevzeti, priporočimo naše poslovne partnerje.

Preverite naš cenik ponujenih storitev

Lektoriranje je dejavnost, za katero smo specializirani

Prevajanje, lektoriranje in tudi tehnično urejanje dokumentov je dejavnost, za katero smo specializirani. Lektor, ki bo prevzel delo za vas, je splošno dobro razgledan, kar je še posebej pomembno pri obravnavi strokovnih tekstov, saj tu pogosto zaradi strokovne terminologije lahko prihaja do lektorskih napak, ki se zgodijo zaradi nepoznavanja snovi s strani lektorja. Nihče ne more dobro poznati vseh področij, a mi jih poznamo veliko. Naši izvajalci za tehnično urejanje dokumentov so tudi dobro podkovani specialisti, ki delajo hitro. Zato ste v primeru, če boste delo zaupali nam, v dobrih rokah, saj se vedno potrudimo, da naše stranke izdelek dobijo pravočasno. Če postavimo določen rok za lektoriranje, se na nas lahko zanesete, saj se rokov držimo.