Cena lektoriranja je za študente najbolj ugodna tu!

Cena lektoriranja se pri posameznih ponudnikih močno razlikuje. Zaznali smo tudi šestkratno razliko med najcenejšim in najdražjim ponudnikom za lektoriranje slovenščine. Obstaja več razlogov, zakaj se cene na trgu razlikujejo, a gotovo ti razlogi niso tako tehtni, da bi bilo lahko odstopanje med najdražjim in najcenejšim ponudnikom tako veliko. Mi smo se odločili, da bo cena lektoriranja pri nas ugodna. Vsekakor smo poskrbeli, da je lektoriranje slovenščine pri nas najcenejše na trgu. Vemo, da kar nekaj ponudnikov oglašuje, da je lektoriranje besedil pri njih najcenejše. Toda razlika je v tem, ali besede in oglasna sporočila potrjujejo dejstva, ali pa gre le za prazne besede. V času pisanja tega prispevka je bila cena lektoriranja za študente najcenejša pri nas, kar lahko enostavno preverite s primerjavo cenikov na trgu. Poleg lektoriranje besedil v našem podjetju ponujamo tudi druge storitve. Tako si lahko pri nas omislite prevajanje in lektoriranje, če imate povzetek napisan samo v slovenskem jeziku in ga morate prevesti še v angleščino. Če pa ste to uredili, si lahko omislite lektoriranje in oblikovanje diplomske naloge. Fakultete namreč zahtevajo, da so vse zaključne naloge urejene uniformno v skladu z njihovimi pravili. In, ker vsi ne znamo vsega, je logično, da se moramo v tem primeru obrniti na nekoga, ki to zna. Seveda smo vam z veseljem na razpolago.

Lektoriranje besedil cena

Cena lektoriranja je le ena od naših ugodnosti

Po naših izkušnjah se številni študenti ob samem zaključku študija znajdejo v časovni stiski. Zadnji roki se bližajo in treba je opraviti vrsto zadev, kot je denimo lektoriranje besedil, ki terjajo svoj čas. Težava je, če mora študent medsebojno usklajevati kar tri izvajalce - lektorja, prevajalca in oblikovalca. Zadeva je lahko naporna in zamudna. Včasih se celo zgodi, da oblikovalec del odgovornosti neupravičeno prelaga na lektorja in stranka se v tem primeru znajde med dvema ognjema in niti ne ve, kdo ima prav oziroma komu naj verjame. Temu se lahko izognete, če poiščete izvajalca s celovito storitvijo. Mi vsekakor sodimo med tovrstna podjetja, saj pri nas lahko naročite prevajanje in lektoriranje ali pa morda lektoriranje in oblikovanje diplomske naloge. Seveda lahko naročite tudi vse tri storitve skupaj, če vse potrebujete.

Lektoriranje besedil pri nas poteka najhitreje

Nikoli se še ni zgodilo, da bi slišali za katero konkurenčno podjetje, ki je zmožno delo opraviti hitreje od nas. Seveda smo včasih tudi mi zasedeni in moramo zavrniti stranko, a če imamo na razpolago le nekaj časa, vsekakor rešimo stranko iz časovne stiske. Včasih lahko delo opravimo le v nekaj urah, včasih celo v eni uri, če gre za kratek tekst. Nekateri pravijo, da nizka cena lektoriranja pomeni tudi dolgo čakanje in obratno. Toda v našem primeru to ni tako. Delo opravimo hitro, zato lahko računamo manj kot tisti, ki dela dlje, saj v istem času zaslužimo več.

Lektoriranje besedila ugodno

Cena lektoriranja je za študente nižja z razlogom

S študenti radi delamo in z njimi simpatiziramo. Vemo namreč, kako naporen in dolgotrajen je študij. Seveda je tudi finančno izčrpavajoč. Zato smo se odločili, da bomo študentom omogočili res poceni storitev, ker je to naš način izražanja podpore. Veseli smo, da jim lahko učinkovito pomagamo prav v zaključku študija.

Lektoriranje besedil je včasih zelo zahtevno

Strokovni teksti, kot so magistrske naloge, so lahko tudi zelo zahtevni in lektoriranja takih del se ne more lotiti prav vsakdo. Pri nas je pomembno to, da je lektor tudi razgledan in kvalitetno splošno izobražen.

HITRO LEKTORIRANJE BESEDIL