Kakovostno lektoriranje je hitro in poceni


Kakovostno lektoriranje je v današnjem času razmeroma težko dobiti. Pred pojavom računalnikov in mobilnih telefonov je življenje na nek način teklo počasneje. Ljudje niso tako hiteli in so si za dejavnosti, ki so jih opravljali vzeli več časa. Takrat je bilo kakovostno lektoriranje lažje dobiti, saj so lektorji delali bolj počasi in popravljali na bele liste z rdečim pisalom. Nato je bilo popravke potrebno vnesti v tekst, ki ga je bilo potrebno ponovno pretipkati. Takrat tudi niso imeli na razpolago računalniškega programa, ki je opozarjal na napake v črkovanju, a kljub temu je bilo lektoriranje marsikje bolj kakovostno, kot je danes. Dandanes pa vse poteka bistveno hitreje in vsem se zelo mudi. Ljudje so vajeni, da je storitev opravljena v najkrajšem možnem času in ta čas se vse bolj skrajšuje. Nekoč so si ljudje vzeli čas, danes pa si čas vzame ljudi. In zato je zelo kakovostno lektoriranje postalo redkost, ker so lektorji prisiljeni delati prehitro.

Ugodna cena za lektoriranje besedil

VEČ O LEKTORIRANJU IN PREVAJANJU

Kakovostno lektoriranje, ki mora biti hitro

Pri našem delu, ki je v osnovi lektoriranje in prevajanje, se strankam kar čim bolj prilagajamo. Zato jim nudimo kar najbolj celovito storitev. V današnjem času stranke vedno in povsod pričakujejo hitro storitev za najmanjši možen denar. V našem podjetju se trudimo, da jim to tudi zagotovimo. Študentom nudimo lektoriranje in oblikovanje diplomske naloge. To v bistvu pomeni, da gre za lektoriranje in tehnični pregled. Fakultete poleg lektoriranja, ki je nujno, saj gre pri zaključnih nalogah za javne tekste, ki morajo biti jezikovno neoporečni, zahtevajo tudi uniformno urejenost del. Tisti študenti, ki nimajo dovolj tehničnega znanja, torej potrebujejo lektoriranje in oblikovanje diplomske naloge. To jim omogočamo, ker želimo, da študenti pri nas dobijo vse, kar potrebujejo.

Lektoriranje in prevajanje je del celovite storitve

Ker dandanes primanjkuje časa, se ljudje trudimo, da si življenje kar najbolj olajšamo. Zato bi bilo za študente pred diplomo neprijetno, da bi morali koordinirati dva, tri ali celo štiri izvajalce. Nekdo mora poskrbeti za jezikovni pregled, nekdo mora prevesti povzetek v angleščino, nekdo mora nalogo urediti in potem jo mora še nekdo natisniti. Pri nas lahko uredite vse na enem mestu. Lahko pa se odločite za kombinacijo storitev. Tako lahko naročite lektoriranje in prevajanje ali pa nas angažirate, da izvedemo lektoriranje in tehnični pregled.


Kakovostno lektoriranje je za študente še cenejše

Kljub temu, da lektoriranje in prevajanje za vse stranke izvajamo zelo ugodno, smo se odločili, da je jezikovni pregled za študente pri nas še ugodnejši. Pravzaprav je v trenutku, ko je nastajal tale prispevek, bila cena za lektoriranje besedil za študente pri nas najcenejša v državi. To ni naključje. Za študente radi delamo in jih spoštujemo. Vemo, kako težko je doštudirati in koliko odrekanja je za to potrebnega. Študij je tudi finančno izčrpavajoč. Najnižja cena za lektoriranje besedil je tako naš prispevek oziroma izraz spoštovanja ali simpatije do tistih, ki študirajo.

Kakovostno lektoriranje besedil


Lektoriranje in prevajanje, ki poteka hitro

Hitrost storitve je v današnjem času pomembna marsikje. In tudi pri jezikovnem pregledu ni nič drugače. Po naših izkušnjah se približno polovica tistih, ki študirajo, pred diplomo znajde v časovni stiski. Temu smo se prilagodili in vajeni smo reagirati takoj. In delo opravimo res v najkrajšem možnem času. Včasih tudi v nekaj urah, če je tekst krajši. V vsakem primeru damo vse od sebe in smo najhitrejši. Zato smo že številne študente in študentke rešili iz časovne stiske ter jim omogočili, da so lahko ulovili roke za diplomo.