Prevajanje in lektoriranje zelo hitro in ugodno!


Prevajanje in lektoriranjePrevajanje in lektoriranje sta storitvi, ki zahtevata veliko zbranosti oziroma koncentracije in seveda odlično znanje tistega, ki ju opravlja. Na drugi strani pa je dobro, če sta prevajanje in lektoriranje opravljena hitro in po ugodni ceni. Pri večini izvajalcev je težko združiti dobro usposobljenost in hitro ter cenovno delo, saj sta ti dejavnosti naporni opravili. V našem podjetju pa vam za storitvi prevajanje in lektoriranje nudimo prav to: ponašamo se z najhitrejšim lektoriranjem ter prevajanjem, tako da lahko rečemo, da vam je pri nas na voljo najboljše lektoriranje. Najpogostejše lektoriranje je lektoriranje diplom. Lektoriranje diplom je specifično lektoriranje besedila. Ne le zato, ker gre za lektoriranje strokovnih besedil, ampak zato, ker gre za področje, ki je zelo posebno in ima svoja pravila in zakonitosti.

CENIK LEKTORIRANJA


Lektoriranje diplom prepustite specialistom


Lahko rečemo, da smo specializirani za lektoriranje diplom. S študenti delamo zelo veliko, zato dobro poznamo okoliščine na tem področju. Pri tem lektoriranju strokovnih besedil se je treba prilagoditi različnim specifikam. Ena od njih je tudi časovna stiska, ki je značilna za dobršen del naših naročnikov. Ker želimo, da so naše stranke z našim delom zadovoljne, jim omogočamo najhitrejše lektoriranje. Seveda pa pri storitvi lektoriranje diplom nudimo celovito storitev, kar pomeni, da za naše stranke poleg prevajanja in lektoriranja organiziramo tudi tehnično urejanje diplom, če tako želijo. Tudi zato lahko rečemo, da nudimo najboljše lektoriranje.

lektoriranje diplom


Prevajanje in lektoriranje za celovito storitev urejanja diplomskih nalog


Ker nudimo prevajanje in lektoriranje, lahko našim strankam ponudimo tudi prevod diplomskega povzetka. Pri tem smo še posebej ponosni na to, da lahko tistim strankam, ki potrebujejo le prevod povzetka, v najboljših možnih okoliščinah ponudimo prevod le v eni ali dveh urah. Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.jezicni-dohtar.si/!