Cena prevajanja iz angleščine konkurenčna ob dobri kvaliteti


Cena prevajanja iz angleščine in prevajanja v angleščino je pri nas zelo ugodna. Čeprav je cena prevajanja iz angleščine pri nas razmeroma nizka, pa je kvaliteta opravljenega prevajanja besedila visoka. Poleg nizke cene prevajanja iz angleščine pri nas dobite tudi poceni lektoriranje slovenskih in angleških tekstov. Cena lektoriranja in cena prevajanja sta pri nas tako ugodni, ker pri nas delo opravljajo le vrhunsko usposobljeni profesionalci. Če sta vam denimo pri lektoriranju ali prevajanju angleščina-slovenščina pomembni cena in kvaliteta enako, smo mi zagotovo najprimernejši naslov za vas.


Prevajanje iz angleščine cenaCena prevajanja iz angleščine nizka pod različnimi pogoji

Nizko ceno prevajanja iz angleščine je mogoče zagotoviti na dva načina. Če je delo slabo opravljeno oziroma ga opravijo pomanjkljivo usposobljeni prevajalci, je cena prevajanja nizka. To je seveda način, ki gre predvsem na škodo naročnika, ki se z nizko ceno prevajanja angleščina-slovenščina opeče, saj dobi zelo slab prevod. Drugi način, ki lahko zagotovi nizko ceno prevajanja, in to velja v našem primeru, je način, da prevajanje opravljajo le vrhunsko usposobljeni prevajalec. V tem primeru je cena prevajanja nizka, ker lahko prevajalec svoje delo opravi hitro, a obenem vseeno zagotovi visoko kvaliteto.


Cena lektoriranja je pri nas prav tako zelo ugodna

Poleg nizke cene prevajanja iz angleščine in iz slovenščine, vam zagotavljamo tudi nizko ceno lektoriranja. Kot pri nizki ceni prevajanja velja tudi pri nizki ceni lektoriranja, da pri poceni lektoriranju ne gre nujno za slabo opravljeno delo, saj tisti, ki so visoko usposobljeni, enostavno delajo hitreje in ob tem ohranjajo visoko kvaliteto. Vsekakor pa vam priporočamo, da polege cene lektoriranja in prevajanja preverite tudi reference oziroma kvaliteto prevajalca oziroma lektorja. Ne pustite se odpraviti z izjavami, da gre za ugledno agencijo, za katero delajo le najboljši. Preverite, kdo bo opravljal vaš prevod, kakšna je njegova usposobljenost in kakšne so njegove reference.

Jezicni-dohtar.si | Cena prevajanja iz angleščine pri nas ugodna