Najboljše vzmetnice: glavne prednosti žepkaste vzmetnice

Najboljše vzmetnice so vsekakor tiste, ki vam zagotovijo dovolj dolg in kakovosten spanec, po katerem se zbudite spočiti, brez bolečin ter pripravljeni na nove izzive. Da bi prišli do zares najboljše vzmetnice za svoje zahteve, vam svetujemo, da se malce bolje poglobite v izbiro. Ko razmišljate, katero vzmetnico izbrati, je smiselno upoštevati več različnih dejavnikov ...

NE POZABITE NA KVALITETNE VZMETNICE ZA OTROKE

Katero vzmetnico izbrati?

Vprašanje, katero vzmetnico izbrati za najboljše spanje, žal ne pozna enoznačnega odgovora. Tisto, kar je najboljše za enega, nima nujno povsem enakega vpliva na nekoga drugega. Vendar pa velja, da morate pri nakupu upoštevati predvsem svojo telesno težo ter morebitne alergije in posebne težave med spanjem (bolečine v hrbtenici, povečano znojenje ipd.). Če niste povsem prepričani, katera možnost bi bila najboljša za vas, je vedno priporočljivo, da za mnenje poprosite še strokovnjaka. Kakovost našega spanja ima izjemen vpliv na kakovost našega vsakodnevnega življenja, zato odločitev nikakor ne bi smela biti prepuščena naključju.

Žepkaste vzmetnice pogosto najboljša izbira

Čeprav načeloma velja, da ni ene same najboljše rešitve za vse, pa večini ljudi zelo ustrezajo t. i. žepkaste vzmetnice. Opremljene so s samostojnimi žepkastimi vzmetmi - tako se vsaka posebej prilagodi vaši telesni teži oziroma ugrezanju/premikanju telesa med spanjem. Veljajo za izjemno fleksibilne, optimalno udobje pa je zagotovljeno, ne glede na spalni položaj - to je vsekakor zelo pomembno, saj se v povprečju obrnemo kar 60-krat na noč. Seveda pa je žepkaste vzmetnice pomembno kombinirati s premišljeno izbranimi materiali za ležišče, na primer iz spominske pene ali iz lateksa. Za posebno zaščito pred pršicami in vlago ter za preprečevanje neprijetnih vonjav pa poskrbijo kakovostne prevleke. V Spalnem studiu smo za vas pripravili različne žepkaste različice... Razlikujejo se glede na višino, število žepkastih vzmeti, vrsto prevleke, maksimalno obremenitev ipd. Tako je mogoče poiskati kombinacijo lastnosti žepkastega ležišča, ki bo zares idealna za vas. Obenem boste v ponudbi našli vso potrebno dodatno opremo za miren in osvežujoč spanec - vzglavnike, odeje, prevleke in drugo.

Najboljše vzmetnice za dojenčkeRazlične dimenzije vzmetnic

Pazite na ustrezne dimenzije vzmetnic

Pri izbiri najboljše žepkaste vzmetnice vam z veseljem priskočimo na pomoč s strokovnim nasvetom, pri čemer nam bodo pomagale naše bogate izkušnje. Med drugim je zelo pomembno, da ste pozorni na optimalne dimenzije vzmetnice. Priporočamo, da so dimenzije vsaj za 20 centimetrov daljše od vaše dolžine, obenem pa mora biti zagotovljena ustrezna širina, da je med spanjem možno nemoteno in udobno obračanje. Pri zakonskih posteljah vam svetujemo, da se odločite za dva para letvic in dve ležišči. Ta kombinacija je v večini primerov najboljša, saj omogoča, da se teža razporedi po vsakem ležišču posebej.

Kaj pa najboljše vzmetnice za dojenčke in otroke?

Pri nakupu vzmetnice za dojenčke in otroke morate biti še posebej previdni. Vaši najmlajši družinski člani si zagotovo zaslužijo le najboljše. Ker je to obdobje pospešene rasti, ima spanje še večji vpliv kot v odrasli dobi. Prav zato vam v našem prodajnem programu ponujamo tudi najboljše rešitve za dojenčke in manjše otroke oziroma za njihov dober spanec. Za dosego najboljše trdote smo uporabili spominsko peno, ki je izvrstna izbira za malčke - zaradi jeder z masažnimi izrastki je zagotovljena nežna masaža kože med počitkom, ki spodbuja prekrvavitev. Obenem je poskrbljeno za kakovostno prevleko, ki je nepremočljiva in zračna. Poleg tega jo je mogoče z lahkoto odstraniti in oprati pri temperaturi 90 °C. Če torej potrebujete najboljšo posteljno opremo za vso družino, ste na pravem mestu. Cene si oglejte na naši spletni strani (pri tem bodite pozorni tudi na posebne spletne akcije), kjer je mogoče nato oddati povpraševanje za posamezni izdelek. Veseli bomo vašega obiska v Kranju ali na Planini!

NE

NE SPREGLEJTE AKCIJE VZMETNIC!