Popravilo starih rolet: cena storitve lahko močno variira


Popravilo starih rolet mora biti izvedeno profesionalno, saj lahko pride v nasprotnem primeru do resnejših poškodb med njihovo uporabo. Preden se lotimo popravila starih rolet, vam v podjetju Roletarstvo Medle pripravimo predračun, ki vam lahko pomaga pri odločiti glede tega, ali se je v vašem primeru sploh smiselno odločiti za popravilo rolet. Cena storitve tako ni enotna, ampak se vedno določi na podlagi konkretnega stanja rolet.


zaluzije

Cena popravila rolet odvisna predvsem od resnosti okvare


Servis in popravilo rolet in žaluzij, kupljenih pri nas, izvajajo naši izkušeni mojstri, ki poskrbijo, da so vaša senčila resnično varna za uporabo. Zaradi vrhunske kvalitete vseh senčil iz ponudbe in njihove izjemno dolge življenjske dobe so to večinoma manjša popravila, posledično pa je zelo ugodna tudi cena. Popravilo rolet in žaluzij je prvi dve leti od nakupa, ko imate možnost uveljavljanja garancije, celo brezplačno, strankam pa nudimo še številne druge ugodnosti. Popravilo starih rolet, ki so resneje poškodovane, pa je lahko povezano tudi s precej visokimi stroški.

popravilo starih rolet
Popravilo starih rolet večinoma ni najbolj smiselna rešitev


Zahtevnejše popravilo starih rolet je lahko torej zelo drago, zato morate dobro razmisliti, ali je to res najboljša rešitev za vas. Kdaj je torej sploh priporočljivo izbrati popravilo rolet? Cena je zagotovo najpomembnejši faktor pri tej odločitvi, upoštevati pa morate tudi siceršnjo ohranjenost in starost vaših rolet. Popravilo starih rolet, ki so močno obrabljene, ne more ustvariti čudežev. Tudi če se odločite za popravilo lesenih rolet, morate upoštevati, da to ne bo bistveno spremenilo njihovega videza, vprašljiva pa je lahko tudi sama funkcionalnost. Že kmalu po popravilu starih rolet lahko tako pride do ponovnih težav. Včasih je tako precej boljša rešitev nakup novih, inovativno zasnovanih senčil, po možnosti v kombinaciji s komarniki po meri. Preverite ugodne možnosti nakupa novih rolet in žaluzij, ki vam jih ponujamo v Roletarstvu Medle!

VEČ O PODJETJU SI PREBERITE TUKAJ