Pošlji povpraševanje

Rolete | ALU rolete in PVC rolete, protivlomne rolete

Za povečano varnost nudimo tudi protivlomne rolete


Ko nanese beseda na zunanja senčila, rolete v našem prostoru še vedno prevladujejo. Žaluzije so seveda prijetna altenativa, najpomembnejše pa je, da je izbira barev široka. V Roletarstvu Medle vam nudijo zunanja senčila vseh vrst, tudi PVC rolete in ALU rolete, na voljo so različne dimenzije, barve, izvedbe, možnosti upravljanja in še več. Časi, ko je bila za senčila rolete izbira omejena na dva materiala in tri barve, so dokončno mimo. Zunanja senčila rolete sedaj stavbe estetsko dopolnijo in jim dajo končno noto v njihovi zunanji podobi.

V roletarstvu Medle nudimo rolete Ideal, rolete v nadokenski PVC omarici multirollbox, podometne rolete, rolete četrt oval in rolete oval ter lastno inovacijo, popolnoma nove rolete Falcon, ki združujejo dobre lastnosti rolet in žaluzij. Nudimo možnost barve senčil po vaši izbiri.


PVC rolete in ALU rolete


PVC rolete so zelo vzdržljive in trajne. Prav osnovni material PVC rolete dela zelo odporne na vremenske pogoje, obenem pa barve dolgo obdržijo tudi lesk in nov videz, saj barve ne obledijo na soncu. PVC rolete so enostavne za vzdrževanje in čiščenje, vse, kar potrebujete, je mokra krpa.

Rolete kot zaščita pred zunanjimi vplivi ter kot protivlomna zaščita

Zunanje rolete


Senčila rolete omogočajo zaščito z zunanje strani pred različnimi zunanjimi vplivi in neželenimi pogledi. Z njimi dosežemo popolno zatemnitev prostora, hkrati pa nudijo tudi odlično toplotno in zvočno izolacijo. Rolete so lahko tudi protivlomne saj varujejo pred vlomilci, z integriranim komarnikom pa ščitijo pred vdorom nadležnega mrčesa in žuželk v prostor.

Tudi ALU rolete imajo številne prednosti, prav tako so vzdržljive in enostavne za čiščenje. Roletarstvo Medle vam tako ALU rolete kot PVC rolete lahko vgradi v novogradnjo, montirajo pa jih lahko tudi na že obstoječe fasade, saj je montaža in demontaža zelo enostavna.

Osnovno razliko med PVC in ALU roletami lepo ponazori cenik. Alu rolete so namreč dražje, a z dobrim razlogom. ALU lamele so polnjene s poliuretansko peno, zato so še bolj kakovostne, imajo še daljšo življenjsko dobo in nudijo še več zaščite pred mrazom in drugimi vremenskimi vplivi.

Rolete cenik

Ne glede na to, kakšne so vaše preference, ali želite PVC rolete ali pa so vam bližje ALU rolete, cenik vas čaka v roletarstvu Medle. Seveda to, da vas za rolete cenik čaka, še ne pomeni, da se vam ne bodo posvetili. Temeljito se bodo pozanimali o vaših željah in potrebah, ponudili vam bodo vse svoje izkušnje in znanje skupaj s široko ponudbo barv. Pri roletarstvu Medle je za senčila rolete cenik zgolj ena od informacij, ki jih prejmete.