Okna in vrata – PVC prinaša številne prednosti


Okna in vrata iz umetnih snovi (PVC) v zadnjih dveh desetletjih vse bolj pridobivajo na priljubljenosti. Tovrstna okna in vrata namreč odlikujejo ugodna cena, dolga življenjska doba in enostavno vzdrževanje. Nenehne raziskave so prispevale k razvoju zelo kakovostnih materialov in vgradnji jeklenih ojačitvenih profilov, ki povečujejo statično stabilnost izdelka. Sodobni PVC okvirji so odporni na vse vremenske vplive in že bistveno odpornejši na UV sevanje ter tudi dimenzijsko stabilni. Ker je proizvodnja, izdelava in sestava enostavna in poceni, so okna in vrata PVC cenovno bistveno ugodnejša od lesenih. Vrata in okna iz PVC profilov ni potrebno barvati; tudi ostalo vzdrževanje je minimalno. Potrebno je le občasno čiščenje - kadar čistimo tudi stekla, pač obrišemo tudi okvirje.

 

PVC okna in vrata
 

NUDIMO TUDI PVC VRATA!


Vrhunska okna in vrata Medle po ugodni ceni  


Okna in vrata izdelujemo iz PVC profilov nemškega koncerna VEKA, ki velja za enega največjih svetovnih proizvajalcev okenskih PVC profilov. Okna in vrata so izdelana iz materialov, ki jih je možno reciklirati, zaradi odlične toplotne izolacije pa z njimi varčujemo z energijo. V oknih so običajno IZO stekla 4/WARM/4 mm LOW-E polnjena s plinom in s prevodnim faktorjem Ug=1,0 W/m2K ali po naročilu tudi drugačna stekla. Vrata in okna so okovana z varnostnim okovjem WINKHAUS Pilot Basis – v srebrni barvi.
Izbor dizajna oken in vrat je prilagojen najrazličnejšim okusom kupcev. Prepričani smo, da boste pri nas našli prava okna in vrata, saj vam ponujamo zares velike možnosti. Na voljo so različne barve in oblike, izbirate pa lahko tudi debelino kril.

 

vhodna vrata


Vhodna vrata posredujejo prvi vtis o vašem domu


Izbira vhodnih vrat je še kako pomembna, saj so navadno prvo, kar vaši obiskovalci vidijo, ko pridejo k vam na obisk. Zato nikakor ne bo odveč, če boste njihovi izbiri namenili nekaj več časa. Le tako boste izbrali takšna, ki se bodo popolnoma prilegala vaši hiši ali stanovanju. Medle vhodna vrata PVC poleg ugodne cene odlikujejo tudi številne druge prednosti. Cenik vhodnih vrat lahko preverite tudi na naši spletni strani.

Nikar ne odlašajte in nas čim prej obiščite. Naš cenik vhodnih vrat vas bo zagotovo navdušil. Vabljeni.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Podbevškova ulica 31
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
07 393 09 30
Seznam fraz
okna in vrata, vrata pvc
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA