Trak za rolete - cena in informacije o menjavi

Trak za rolete je lahko zelo kvaliteten, a kljub temu obstaja velika verjetnost, da ga bo treba med uporabo rolet, katerih življenjska doba je običajno precej dolga, zamenjati. Razlog za to je precej logičen - trak za dvigovanje rolet oziroma njihovo spuščanje se uporablja praktično vsakodnevno, zato slej ali prej pride do njegove obrabe in do vprašanja, kako zamenjati trak za rolete. Težava, kot je strgan trak za roleto, je sicer vse redkejša, podobno kot okvara samonavijalca traku, saj trak za dvigovanje rolet vse pogosteje nadomešča avtomat/motor za rolete. Glavna prednost tega mehanizma v primerjavi z ročnim odvijanjem/navijanjem, pri katerem se običajno uporablja trak za rolete, je, da je mogoče električni mehanizem upravljati tudi na daljavo.

Je smiselno, da sami zamenjate trak za rolete?Trak in avtomat za rolete

Možnost daljinskega upravljanja rolet in drugih senčil vam ponujamo tudi v Roletarstvu Medle, seveda pa se lahko še vedno odločite tudi za ročni nadzor. Mnogokrat stranke zanima, kaj storiti v primeru, da pride do poškodbe traku, oziroma kako zamenjati trak za rolete. Opravilo je načeloma relativno enostavno in ne zahteva zelo kompleksnega orodja. Da zamenjate trak za roleto, običajno potrebujete le dleto (z njim odstranite pokrov rolete), vrtalnik in izvijač. Če s tovrstnimi deli nimate izkušenj, vam kljub enostavnosti dela svetujemo, da se obrnete na mojstra za pomoč pri opravilu. Na pomoč vam z veseljem priskočimo tudi v Roletarstvu Medle in poskrbimo, da bo trak za rolete zamenjan profesionalno.

Kvaliteten trak za rolete - cena zelo ugodna

Se morda sprašujete, ali je sploh smiselno zamenjati zgolj trak za rolete? Cena traku za rolete je zelo ugodna, zato se vam menjava vsekakor splača. Rolete boste morda lahko tako uporabljali še vrsto let, za kar bo poskrbel nov trak za rolete. Cena novih rolet in drugih senčil (roloji, žaluzije ...) je sicer v našem podjetju prav tako zelo dostopna, zato je zaskrbljenost odveč tudi v primeru, da načrtujete celostno menjavo senčil.

Rolete Medle