PVC vrata in okna: vrhunska kakovost po dostopnih cenah

PVC vrata in okna, ki vam jih ponujamo pri Roletarstvu Medle, navdušujejo z izjemno ugodnim razmerjem med kakovostjo in ceno. Za naša PVC okna in vrata se uporabljajo profili nemškega podjetja VEKA, izjemno cenjeni in priljubljeni po vsem svetu. Pri nas tako resnično dobite največ za svoj denar!

PVC okna in vrata

Na voljo PVC vrata različnih vrst - trpežna in moderna

Ena izmed možnosti, ki so vam na voljo, so vhodna PVC vrata. Vsa vhodna PVC vrata iz naše ponudbe so izdelana z upoštevanjem dejstva, da so vhodna vrata izpostavljena manj ugodnim dejavnikom kot denimo notranja PVC vrata. Tako so vhodna PVC vrata izdelana še posebej premišljeno, z uporabo najtrpežnejših materialov. Vaša nova vhodna PVC vrata bodo tako ostala praktično nespremenjena tudi po mnogih letih uporabe. Seveda pa naša vhodna PVC vrata niso zgolj izjemno trpežna, ampak vas bo zagotovo navdušila tudi njihova estetska dovršenost. Podobno velja tudi za PVC notranja vrata. Tudi PVC notranja vrata torej prepletajo najkakovostnejše materiale z estetsko domišljenim oblikovanjem. Naša PVC notranja vrata so izjemno moderna in jih tako zlahka kombinirate tudi z notranjo opremo v svojem domu.

Nudimo tudi PVC vrata za balkone in terase

Vas morda še posebej zanimajo PVC drsna vrata, namenjena balkonom oziroma terasam? Tudi v tem primeru ste na pravem mestu. V naši bogati ponudbi vas čakajo tudi PVC drsna vrata vrhunske kakovosti. Za PVC drsna vrata se lahko uporabi profil Softline 82 MD ali Swingline. Omenjeni vrsti profilov oziroma sistema profilov sta na voljo v različnih barvah, kar pomeni, da imate ogromno svobode pri snovanju končnega videza vaših novih PVC drsnih vrat. Zagotavljamo vam, da bodo PVC drsna vrata, naročena pri nas, združevala optimalno funkcionalnost in dovršen dizajn. Poleg balkonov in teras pridejo PVC drsna vrata v poštev tudi v manjših stanovanjih, kjer želite prihraniti nekaj dodatnega prostora - torej kot PVC notranja vrata.

Izjemno varčna PVC okna in vrata

Tisto, zaradi česar naša PVC okna in vrata še posebej izstopajo v primerjavi z navidezno podobnimi izdelki, pa je, da zagotavljajo izjemno toplotno izolacijo. Takšna PVC okna in vrata pa lahko seveda prihranijo ogromno energije. Investicija v resnično kakovostna PVC okna in vrata se vam na dolgi rok zagotovo obrestuje. Dodatna prednost pa je, da naša PVC okna in vrata ne bodo poskrbela le za občutno znižanje mesečnih stroškov v vašem gospodinjstvu, ampak lahko manjše energetske izgube pomenijo tudi manjšo obremenitev za okolje. Naša PVC okna in vrata so tako tudi okolju prijazna, še posebej z upoštevanjem dejstva, da je vse naše stavbno pohištvo (okna idr.) izdelano iz materialov, ki jih je mogoče kasneje reciklirati.

vhodna PVC vrata

PVC okna in vrata izdelana in montirana po zelo strogih standardih

Svojim strankam želimo ponuditi le najboljše, zato PVC okna in vrata izdelujemo v skladu z izjemno strogimi standardi kakovosti ISO 9001:2000. Obenem pa upoštevamo tudi navodila proizvajalcev profilov, že omenjenega nemškega koncerna VEKO. Naša PVC okna se lahko poleg tega pohvalijo s certifikatom o zrako- in vodoprepustnosti, in sicer po slovenskem standardu SIST 1018 (kategorija C). V skladu s podobno strogimi standardi kot proizvodnja pa poteka tudi vgradnja naših PVC oken in vrat. Pri izdelavi PVC oken je sicer smiselno misliti tudi na vgradnjo senčil. Ta se lahko vgradijo že sproti, ob sami montaži oken, PVC okna pa je mogoče izdelati tudi tako, da omogočajo kasnejšo nadgradnjo s senčili. Seveda smo pravi naslov tudi za nakup samih senčil za okna. Tudi naša senčila za okna se ponašajo z najugodnejšim razmerjem med kakovostjo in ceno. Na voljo so vam tako notranja kot zunanja senčila za okna, svoja okna pa lahko po potrebi zaščitite tudi z vrhunskimi komarniki iz naše ponudbe. Več nahttp://www.medle.si/domov