V podjetju Medle v ponudbi tudi ALU in PVC vhodna vrata

V podjetju Medle poleg rolet, žaluzij, komarnikov in drugih senčil nudijo tudi široko paleto PVC in ALU stavbnega pohištva.

V kolikor razmišljate o obnovi oken in vrat je podjetje Marles pravi naslov za vas. Kot rečeno vam nudijo široko izbiro ALU vhodnih vrat. Vrata so izdelana in aluminija, v kombinaciji les aluminij ali iz stekla. Izbirate lahko med številnimi barvami, različnimi vzorci in v kombinaciji s steklenimi prozornimi vzorci. Seveda so na vodijo tudi različne kljuke in držala, ki jih lahko vkomponirate na katerakoli vrata.

V kolikor ste si svoja vhodna vrata predstavljali drugače vam v podjetju nudimo izdelavo vhodnih vrat po naročilu in po vaših željah. Panele vrat vam lahko izdelamo po vaši skici ali sliki. V kolikor vam skiciranje ne gre najbolje pa nam svojo idejo vhodnih vrat lahko zaupate tudi ustno.


Serije ALU vhodnih vrat:

Serija vhodnih vrat Alu:

Oblike, barve in detajli alu vhodnih vrat so lahko neskončni. Velik izbor le teh si lahko ogledate na katalogu na spletni strani podjetja Medle. V kolikor bi raje imeli vrata po meri pa nas seveda lahko pokličete. Alu vhodna vrata različnih širin, barv in vzorcev si oglejte na spodnji povezavi.

Alu vrata po meri

Alu vhodna vrata


Serija vhodnih vrat Alu-Les:

Vhodna vrata Alu-Les so kot iz imena lahko preberemo narejena iz aluminija in lesa. Izbirate lahko različne barvne odtenke lesa in aluminija. V ponudbi Alu les vhodnih vrat lahko najdete tudi takšne kjer je stranki panel narejen iz kombinacije aluminija in stekla.

Alu-les vhodna vrata


Serija vhodnih vrat Steklo:

Serija vhodnih vrat Steklo je v osnovi narejena v kombinaciji barvanega in ne barvanega stekla. Osnovna ponudba vhodnih vrat obsega monokrone barve od črnega stekla do svetlo sivega v kombinaciji s prosojnimi deli. Steklena vrata bodo všeč predvsem tistim, ki imajo raje bolj umetniški in drugačen slog pohištva. Seveda se bodo takšna vrata lepo podala na vsako moderno arhitekturo.

Vhodna vrata Steklo


Steklo na vhodnih vratih

Izbirate lahko tudi različna stekla na vhodnih vratih. Med seboj se stekla razlikujejo po količini prosojnosti, peskanosti in vzorcih. Vhodna vrata lahko še dodatno zaščitimo z Inox standardno mat ali polirano zaščito.

Steklo in zaščita na vhodnih vratih

Barve vhodnih vrat

Tudi pri barvi alu vrat se podredimo vašim željam in potrebam, Izbirate lahko med osnovnimi RAL odtenki ali med različnim lesnim dekorjem


Vhodna vrata so vizitka vašega doma. ALU ali PVC vhodna vrata vam zagotavljajo dobro izolacijo, varnost in estetiko. Cene vhodnih vrat so odraz njihove kakovosti in funkcionalnosti. Za dodatne informacije o cenah vhodnih vrat oziroma katerih koli alu in pvc vrat nas lahko kontaktirate tudi neposredno. Pokličite nas!

Konfigurator vhodnih vrat