vhodna vrataMedle - ALU in PVC vhodna vrata za vaš dom

Medle vhodna vrata so vam na voljo v dveh izvedbah: PVC in ALU vhodna vrata. Ne glede na to, ali se odločite za ALU ali PVC vhodna vrata, vam produkti zagotavljajo estetski videz ter odlično toplotno in zvočno izolacijo. Medle vrata imajo dve prioriteti - stabilnost in varnost. Nudimo vam bogat izbor vhodnih vrat, ki so izdelana iz izjemno kakovostnih profilov priznanega nemškega proizvajalca. Izbirate lahko med dvema različnima profiloma: swingline in softline.


Medle vhodna vrata ALU - modeli in dodatki

Vhodna vrata ALU, ki jih izdelujemo v podjetju Roletarstvo Medle d.o.o., so posebej zanimiva zaradi sodobnega dizajna. Edinstven dizajn vhodnih vrat ALU pa je le nadgradnja zanesljivosti, varnosti in kakovosti, ki odlikuje naša vhodna vrata. Profile vhodnih vrat ALU dobavljamo od priznanega evropskega proizvajalca VEKA. Vrata so kakovostna, protivlomna, vodotesna, izolativna in zrako-prepustna. Vhodna vrata ALU odlikujejo kakovostno okovje in raznolike kljuke. Za cene vhodnih vrat smo vam na voljo na telefonski številki ali preko poslanega e-povpraševanja.


ALU ali PVC vhodna vrata poskrbijo za prijetno dobrodošlico

Vhodna vrata so vizitka vašega doma. ALU ali PVC vhodna vrata vam zagotavljajo dobro izolacijo, varnost in estetiko. Cene vhodnih vrat so odraz njihove kakovosti in funkcionalnosti. Za dodatne informacije o cenah vhodnih vrat oziroma katerih koli alu in pvc vrat nas lahko kontaktirate tudi neposredno. Pokličite nas!

vhodna pvc vrata