Notranja senčila


Notranja senčila so kot nalašč za vaš dom ali poslovne prostore. Vedno bolj se uveljavljajo kot zamenjava klasičnih zaves. Notranja senčila so izdelana iz plastficirane ˝screen˝ tkanine, ki prepušča svetlobo, ne pa UV žarkov. So tudi higiensko ustreznejša, saj se ne prašijo, zato jih lahko uporabljamo kjerkoli. Lamelne zavese, roloji - rolo zavese, panelne zavese in dekorativne zavese modernih barv in dizajnov vas bodo preprosto navdušile.

Lamelne zavese in panelne zavese

V klasičnih zavesah se nabira prah in pršice. To lahko povzroči precejšnje zdravstvene neprijetnosti. Notranje dekorativne zavese so plastificirane in antistatično obdelane, zato teh težav ne bo več. Lamelne zavese so izdelane iz plastificirane ˝screen˝ tkanine, ki prepušča svetlobo, ne pa UV žarkov. S tem zaščitite prostor pred prekomernim segrevanjem in UV žarki. Lamelne zavese in panelne zavese so tekstilni trakovi, ki so obešeni na regulacijsko karniso. Upravljamo jih lahko z vrvico, z vrtljivo palico ali s pogonom na elektromotor.
Panelne zavese so namenjene senčenju prostorov, uporabljamo jih lahko namesto drsnih vrat ali za pregraditev prostora.
Zaradi enostavne uporabe in različnih možnosti montaže so primerne tudi za mansarde, z njimi pa lahko opremimo tudi vogale. Lamelne zavese so zanesljive, čiste, enostavne za uporabo, zaradi ugodne cene pa vedno bolj nadomeščajo klasične zavese v poslovnih in zasebnih prostorih. Ker so nameščene znotraj oken, je njihova primarna funkcija senčenje, zato nimajo izolativnega učinka.
Panelne zavese so na voljo v številnih barvnih odtenkih in več dimenzijah, zato jih lahko prilagodite praktično vsakemu prostoru in vsakemu slogu.


Rolo zavese - roloji

Rolo zavese vam omogočajo delno ali popolno zasenčitev prostora. Montirani so lahko na okno ali kot nadomestek klasične zavese. Pester izbor barv in materialov z različno prepustnostjo svetlobe vam omogoča optimalno izbiro rolo zavese za vaše prostore. Roloji so odlična rešitev tudi za strešna okna, ker omogočajo minimalno prepuščanje svetlobe ob straneh.
Poleg klasičnih rolojev lahko zbirate tudi med posebnimi izvedbami, lahko pa vam izdelajo tudi rolo zaveso z natisnjeno vašo fotografijo.
Tudi roloje lahko upravljamo ročno ali z elektromotorjem.

Dekorativne zavese Medle

Roletarstvo Medle iz Novega mesta vam poleg pestrega izbora notranjih senčil nudi tudi rolete, komarnike, tende in PVC stavbno pohištvo. S pestro ponudbo, kvaliteto, profesionalnostjo in ceno bodo zagotovo potešene tudi vaše želje.

Roletarstvo Medle d.o.o. , povezave do naše spletne strani