Plise komarniki so novost v naši ponudbi - izdelava komarnikov

Plise komarniki se od ostalih komarnikov razlikujejo po tem, da sta njihova uporaba in čiščenje izredno enostavna, prav tako pa je ta komarnik izredno vzdržljiv. Najpogosteje so plise komarniki uporabljeni za zapiranje večjih odprtin, na primer drsnih vrat, ter so sestavljeni iz prašno barvanih aluminijastih profilov standardno v beli, rjavi ali srebrni barvi. Poleg tega nudimo tudi druge komarnike, med katerimi so:

  • fiksni komarniki,
  • rolo komarniki,
  • integrirani komarniki,
  • drsni komarniki in
  • vratni komarniki.

Plise komarniki imajo številne prednosti

Prednosti plise komarnikov so predvsem v funkcionalnosti in enotavnosti uporabe. Ti komarniki se namreč lahko montirajo na standardna vrata ali pa na panoramske stene do širine 350 cm in višine 235 cm in so lahko enojni (ki se zapirajo z leve ali z desne) ali dvojni (ki se zapirajo proti sredini). ALU okvir je lahko v različnih barvnih kombinacijah, mogoče jih je vgraditi pod sečila in omogočajo nemoten prehod. Na drugi strani pa so fiksni komarniki cenovno najbolj ugodni in imajo praviloma zelo dolgo življenjsko dobo ter so enostavni za montažo in demontažo. Izdelava komarnikov je taka, da jih je mogoče fiksirati z zaponko, z vijakom, z vzmetnimi zatiči ali pa z 'Z' nosilci.

Plise komarniki

Izdelava fiksnih komarnikov in rolojev

Ni pa izdelava komarnikov omejena zgolj na plise komarnike in fiksne komarnike, pač pa pri roletarstvu Medle ustvarjamo tudi rolo komarnike, ki so ena najbolj uporabnih zaščit proti vdoru neželjenega mrčesa in žuželk v prostor. Na okna in vrata so vgrajeni notranji roloji, roloji za okna pa so vgrajeni predvsem tam, kjer potrebujemo dostop do zunanjih polic z rožami. Prednost rolo komarnika je, poleg enostavne vgradnje in dolge življenjske dobe, tudi enostavno dviganje in spuščanje preko 'klik' sistema. Izdelava komarnikov je tako pri nas raznovrstna, prilagojena različnim situacijam in prostorom. Plise komarniki bodo za vas uporabni tam, kjer potrebujete prilagodljive komarnike, ki se odpirajo in zapirajo, fiksni komarniki pa bodo zares dolgo časa zdržali na tistih lokacijah, kjer te prilagodljivosti ne potrebujete.

Medle | Plise komarniki so vzdržljivi ter enostavni za uporabo - povezave do naše spletne strani: