Popravilo starih lesenih rolet ali raje nakup novih?

Popravilo lesenih rolet zahteva kar nekaj znanja, izkušenj in ročnih spretnosti, ne nazadnje pa tudi časa, kar pa je seveda odvisno od same zahtevnosti okvare. Če je okvarjen samo trak za dvigovanje rolet, je lahko popravilo lesenih rolet relativno hitro in enostavno, v nekaterih drugih primerih pa je lahko izziv prezahteven celo za največje mojstre.

popravilo lesenih rolet
Popravilo lesenih rolet mora biti izvedeno profesionalno


Večja popravila lesenih rolet predstavljajo dvojno težavo. Zaplete se lahko že pri iskanju ponudnika storitve, ki bi bil zmožen popraviti rolete oziroma poskrbeti, da bodo zopet funkcionirale brez težav. Tudi če vam uspe najti nekoga, ki bi bil pripravljen izvesti omenjeno popravilo lesenih rolet, pa se lahko zaplete pri vprašanju cene storitve. Zavedati se morate, da je lahko popravilo lesenih rolet precej drago, zato se vam v primeru večjih okvar mnogokrat bolj splača menjava starih rolet z novimi, modernejšimi izvedbami, ki so pogosto tudi precej enostavnejše za upravljanje in trpežnejše.

VEČ O ROLETAH IN ŽALUZIJAH SI PREBERITE TUKAJ

Kdaj je popravilo starih rolet smiselno?


Pred dokončnim dogovorom za popravilo starih rolet vsekakor zaprosite za predračun oziroma vsaj okvirno oceno stroškov, saj vas lahko sicer končni znesek močno preseneti. Kot že nakazano, je popravilo starih rolet smiselno predvsem pri manjših težavah, kot je denimo poškodovan trak za dvigovanje rolet. V podjetju Roletarstvo Medle smo vam na voljo tudi za manjša popravila starih rolet, glavnino naše dejavnosti pa predstavlja prodaja novih in cenovno ugodnih rolet in žaluzij (v ponudbi tudi izjemno kakovostne zunanje žaluzije Krpan). Prava izbira smo tudi za vse tiste, ki vas zanimajo komarniki po meri, idealna zaščita pred nadležnim mrčesom in različnimi žuželkami. Vsi naši izdelki so izjemno trpežni, zato je možnost za okvare praktično minimalna, nudimo pa vam tudi 24-mesečno garancijo. Izbira vrhunske kvalitete rolet in drugih senčil že ob samem nakupu vas bo obvarovala pred kasnejšim izgubljanjem časa, energije in denarja.


popravilo lesene žaluzije