Pošlji povpraševanje

PVC vhodna vrata za vaš dom

V ponudbi stavbnega pohištva novomeškega podjetja Roletarstvo Medle, d. o. o. so tudi kakovostna PVC vhodna vrata. Bogata ponudba obsega pet kolekcij, v katerih lahko izbirate med številnimi modeli moderno oblikovanih vrat z brezhibno funkcionalnostjo in odlično izolacijo. Za prestižen videz poskrbi uporaba stekla, ki je v posamezne modele vgrajeno v različnih domiselnih in elegantnih kombinacijah. Na voljo so vhodna vrata z odpiranjem na kljuko ali potezalo, poskrbeli smo tudi za ponudbo modelov s stranskimi obsvetlobami. V katalogu na naši spletni strani si lahko ogledate zbirke dekorativnih panelov Moderna, Extra, Prestige, Delux in Simple. Na izbiro je več vrst ornamentnih stekel ter renolit odtenkov barv.

PVC vhodva vrata

Vgradnja vhodnih vrat s profilom Softline 82 MD

Ponudba kvalitetnega stavbnega pohištva seveda vključuje tudi profesionalno montažo vhodnih vrat. Izdelujemo vhodna vrata iz profila Softline 82 MD nemškega koncerna Veka in se pri proizvodnji in montaži striktno držimo njegovih standardov in navodil. Širina vgradnje je 82 milimetrov. Profil Softline ustreza fizikalnim zahtevam učinkovite toplotne izolacije ter protihrupne in protivlomne zaščite. V vrata je vgrajeno okovje podjetja Winkhaus. Montaža vhodnih vrat poteka pod skrbnim vodstvom izkušenih strokovnjakov.

Več o vgradnji vhodnih vrat

Izdelava garažnih vrat za klasične garaže

Na voljo imamo tudi praktične rešitve za garažna vrata. Rolo garažna vrata z lamelo širine 55 milimetrov lahko vgradimo v vsako odprtino; na notranjo stran (med špaleto, v prostoru) ali na zunanjo stran, fasado. Rolo vrata za garažo so izdelana iz trpežnih alu materialov in nudijo UV-zaščito. Lamela je polnjena s poliuretansko peno za močno toplotno in zvočno izolacijo, medtem ko za varnost poskrbimo z vgradnjo protivlomnih vzmeti. Garažna vrata se upravljajo z daljinskim upravljalnikom, za primer izpada elektrike pa je na voljo opcija ročnega odpiranja. Standardne dimenzije (širina do 350 centimetrov in višina do 250 centimetrov) so primerne za običajne garaže z enim vozilom.