PVC vrata imajo v primerjavi z lesenimi številne prednosti


PVC vhodna vrataso eden najpomembnejših zunanjih elementov našega doma. Nudijo nam zavetje pred vremenskimi vplivi in zunanjim hrupom ter nas ščitijo pred nepridipravi. Poleg tega pa so tudi prvi stik obiskovalcev z vašim domom, zato ni vseeno, kakšna so. Tako vhodna kot balkonska vrata PVC so primerna za boljše novogradnje, nizkoenergijske hiše ter za sanacijo objektov.


V primerjavi z lesenimi imajo PVC vrata veliko prednosti. Material je močan, čvrst in izjemno odporen. Ni ga treba barvati, lakirati ali skrbeti, da bi ga napadli kakšni škodljivci, ki napadajo naravne materiale. Les je na primer treba večkrat premazati z zaščitnim lakom. Poleg tega je les živ, kar pomeni, da se neprestano krči in razteza, to pa sčasoma lahko povzroči težave pri odpiranju ali zapiranju vrat.


Pvc vrata zagotavljajo dobro toplotno in zvočno izolacijo vašega doma, ki vam bo pomagala bistveno znižati porabo energije. PVC nudi tudi odlično požarno zaščito. Sprejemljiva pa je tudi cena - v primerjavi z lesenimi so PVC vhodna vrata v povprečju ugodnejša. Cenik vas bo o tem prepričal.


PVC vhodna vrata - cenik priča o ugodni ceni


Na oblikovanje končne cene PVC vrat poleg oblike, kakovosti profilov, stekla in okovja vpliva tudi izbira barve. Najcenejša je bela, ostale barve in razne imitacije pa dvignejo ceno za nekaj odstotkov. Izbira barve pa ni edini dejavnik, ki vpliva na končno ceno za vhodna vrata. Izračun cene je odvisnen predvsem od kakovosti pvc profilov, zasteklitve in okovja. Na oblikovanje cene prav tako vpliva strošek pripadajočih storitev (demontaža, montaža, zaključevanje in dodatna dela) in dodatkov, kot so okenske police in senčila.


Pvc vhodna vrata - akcija prinaša še nižje cene


Če si želite našo ponudbo oken in PVC vrat ogledati bolj podrobno, vam svetujemo, da si ogledate naš katalog izdelkov. Ogledate si lahko tudi naš cenik za PVC vhodna vrata, (vključena trenutna akcija), ki vam ga bomo posredovali po elektronski pošti. Za ogled celotne ponudbe obiščite našo spletno stran:https://www.medle.si/


pvc vhodna vrata cenik