PVC okna po vaši izbiri – ključnega pomena je kakovostna montaža

PVC okna so zaradi enostavnega načina vzdrževanja, dolge življenjske dobe, odpornosti na vremenske razmere in cenovne dostopnosti kupcem najpogostejša izbira pri nakupu novih oken. Vsi, ki so si kdaj zastavili vprašanje – katera okna izbrati, so zagotovo pomislili tudi na PVC. Ta ima ogromno prednosti pred drugimi materiali. PVC okna so enostavna za montažo, enostavna za vzdrževanje, odlično toplotno izolativna in po vrhu vsega še lep estetski dodatek za čisto vsak objekt! V primerjavi z drugimi vrstami stavbnega pohištva so PVC okna najcenejša izbira.

pvc okna

Novogradnja ali obnova obstoječega objekta? Izberite kvalitetna PVC okna

PVC okna in vrata so izdelana iz materialov, ki jih je mogoče reciklirati zaradi odlične toplotne izolacije pa z njimi varčujemo z energijo. Kakovost in zadovoljstvo z izbiro dosežemo le, če izberemo prava PVC okna in če poleg tega poskrbimo še za njihovo pravilno montažo pvc oken. Pri tem je potrebno izbrati primerne vgradne materiale, montažo pa naj opravi samo strokovno usposobljena ekipa monterjev. Z natančno vgradnjo bomo odpravili morebitne toplotne mostove in prispevali k daljši življenjski dobi stavbnega pohištva.

NUDIMO TUDI PVC VRATA! VEČ TUKAJ!

Montaža pri nas poteka strogo po standardih proizvajalca

V podjetju Medle poskrbimo za montažo, pri kateri strogo upoštevamo navodila proizvajalca PVC oken. Naša PVC okna so atestirana s certifikatom o zrakoprepustnosti in vodoprepustnosti po slovenskem standardu SIST 1018 (kategorija C), izdelavo pa prilagodimo sprotni ali kasnejši vgradnji senčil. Ob zamenjavi starega z novim vam nudimo še kompleten servis. Pri nas lahko izbirate med pestro paleto barv stavbnega pohištva, zato pred nakupom dobro premislite, kako naj bi bila videti zunanjost stavbe, nato pa barvo vaših PVC oken prilagodite v vaših mislih zasnovani viziji.

pvc okna