Garažna vrata rolo - enostavno upravljanje in prihranek prostora

Rolo garažna vrata, ki jih lahko po ugodni ceni dobite v podjetju Medle, so narejena iz kvalitetnihalu materialovz UV zaščito. Vgradijo se lahko na zunanji strani (fasada) ali na notranji strani (med špaleto ali v prostoru).Omarica rolo garažnih vratzavzame zelo malo prostora, zato jih lahko vgradimo praktično povsod. Upravljanje garažnih vrat rolo je zelo enostavno - preko daljinskega upravljalca. V primeru izpada elektrike pa lahko rolo garažna vrata odprete tudi točno. Rologaražna vrataso stabilna in varna vrata, ki imajo v roletah vgrajene protivlomne vzmeti, ki preprečujejo dvig lamel, ko solamelespuščene.Rolo garažna vrataso tudi dobro zvočno in toplotno izolirana, obenem pa prihranijo veliko praktičnega prostora na stropu. Veliko je prednosti, ki jih nudijo alu garažna vrata rolo, med njimi pa je zagotovo tudicena. Če želite izvedeti več o garažnih vratih rolo ali pa novihvhodnih vratihnas obiščite ali kontaktirajte preko spletnega obrazca. Z veseljem vam bomo odgovorili na katerokoli vprašanje.

rolo vrata za garažegaražna vrata rolo

Garažna vrata rolo po ugodni ceni - primerna za skoraj vsako garažo

Garažna vrata rolo so primerna za skoraj vsakogaražo. Najpogosteje se jih vgrajujepri obnovi starejših objektov, vendar pa postajajo vse bolj priljubljena rešitev tudi zanovogradnje. Predvsem pridejo prav v primeru, ko imamo malo prostora, saj so rolo garažna vrata ena izmed tistih vrat, ki zavzamejo najmanj prostora. Delovanjealu rolo garažnih vratje sila preprosto - lamele se s pomočjoelektričnega sistemanavijajo na valj in se shranjujejo v škatli nad garažnimi vrati. Na ta način boste pridobili dragocen prostor na stropu, ki ga lahko kako drugače in koristneje uporabite. Na voljo sorazlične barvelamel zagaražna vratarolo. Prepričani smo, da boste našli takšna, ki vam bodo popolnoma ustrezala.

VEČ O POPRAVILU VRAT, ROLET IN ŽALUZIJ

Ne odlašajte z nakupom! Zagotovite si varna in zanesljiva rolo garažna vrata še danes.


Če vas zanima več ogaražnih vratih rolo, alu garažnih vratih alisekcijskih garažnih vratih, bomo veseli vašega obiska in z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja. Cene naših alu in rolo garažnih vrat so izredno ugodne, zato ne odlašajte in si zagotovitekvalitetna, trpežna, varna in zanesljiva rolo garažna vrata še danes. Preverite tudi našcenik rolet.