Garažna vrata rolo – enostavno upravljanje in prihranek prostora

Rolo garažna vrata, ki jih lahko po ugodni ceni dobite v podjetju Medle, so narejena iz kvalitetnih alu materialov z UV zaščito. Vgradijo se lahko na zunanji strani (fasada) ali na notranji strani (med špaleto ali v prostoru). Omarica rolo garažnih vrat zavzame zelo malo prostora, zato jih lahko vgradimo praktično povsod. Upravljanje garažnih vrat rolo je zelo enostavno – preko daljinskega upravljalca. V primeru izpada elektrike pa lahko rolo garažna vrata odprete tudi točno. Rolo garažna vrata so stabilna in varna vrata, ki imajo v roletah vgrajene protivlomne vzmeti, ki preprečujejo dvig lamel, ko so lamele spuščene. Rolo garažna vrata so tudi dobro zvočno in toplotno izolirana, obenem pa prihranijo veliko praktičnega prostora na stropu. Veliko je prednosti, ki jih nudijo alu garažna vrata rolo, med njimi pa je zagotovo tudi cena. Če želite izvedeti več o garažnih vratih rolo ali pa novih vhodnih vratih nas obiščite ali kontaktirajte preko spletnega obrazca. Z veseljem vam bomo odgovorili na katerokoli vprašanje.

 

rolo vrata za garažegaražna vrata rolo

 

Garažna vrata rolo po ugodni ceni – primerna za skoraj vsako garažo

 

Garažna vrata rolo so primerna za skoraj vsako garažo. Najpogosteje se jih vgrajuje pri obnovi starejših objektov, vendar pa postajajo vse bolj priljubljena rešitev tudi za novogradnje. Predvsem pridejo prav v primeru, ko imamo malo prostora, saj so rolo garažna vrata ena izmed tistih vrat, ki zavzamejo najmanj prostora. Delovanje alu rolo garažnih vrat je sila preprosto – lamele se s pomočjo električnega sistema navijajo na valj in se shranjujejo v škatli nad garažnimi vrati. Na ta način boste pridobili dragocen prostor na stropu, ki ga lahko kako drugače in koristneje uporabite. Na voljo so različne barve lamel za garažna vrata rolo. Prepričani smo, da boste našli takšna, ki vam bodo popolnoma ustrezala.

  

VEČ O POPRAVILU VRAT, ROLET IN ŽALUZIJ

  

Ne odlašajte z nakupom! Zagotovite si varna in zanesljiva rolo garažna vrata še danes.


Če vas zanima več o garažnih vratih rolo, alu garažnih vratih ali sekcijskih garažnih vratih, bomo veseli vašega obiska in z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja. Cene naših alu in rolo garažnih vrat so izredno ugodne, zato ne odlašajte in si zagotovite kvalitetna, trpežna, varna in zanesljiva rolo garažna vrata še danes. Preverite tudi naš cenik rolet.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Podbevškova ulica 31
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
07 393 09 30
Seznam fraz
garažna vrata, garažna vrata rolo
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA