Garažna vrata na rolo omogočajo enostavno upravljanje in prihranek prostora

Rolo garažna vrata, ki jih lahko po ugodni ceni dobite v podjetju Medle, so narejena iz kvalitetnih Alu materialov z UV zaščito. Vgradijo se lahko na zunanji strani (fasada) ali na notranji strani (med špaleto ali v prostoru). Omarica rolo garažnih vrat zavzame zelo malo prostora, zato jih lahko vgradimo praktično povsod. Upravljanje garažnih vrat na rolo je zelo enostavno - preko daljinskega upravljalca. V primeru izpada elektrike pa lahko rolo garažna vrata odprete tudi ročno. Rolo garažna vrata so stabilna in varna vrata, ki imajo v roletah vgrajene protivlomne vzmeti, ki preprečujejo dvig lamel, ko so lamele spuščene. Rolo garažna vrata so tudi dobro zvočno in toplotno izolirana, obenem pa prihranijo veliko praktičnega prostora na stropu. Veliko je prednosti, ki jih nudijo naša garažna vrata med katere prav gotovo spada tudi cena. Če želite izvedeti več o garažnih ali vhodnih vratih nas obiščite ali kontaktirajte preko spletnega obrazca. Z veseljem vam bomo odgovorili na katerokoli vprašanje.

rolo vrata za garažegaražna vrata rolo


Garažna vrata rolo po ugodni ceni - primerna za skoraj vsako garažo

Garažna vrata rolo so primerna za skoraj vsako garažo. Najpogosteje se jih vgrajuje pri obnovi starejših objektov, vendar pa postajajo vse bolj priljubljena rešitev tudi za novogradnje. Predvsem pridejo prav v primeru, ko imamo malo prostora, saj so rolo garažna vrata ena izmed tistih vrat, ki zavzamejo najmanj prostora. Delovanje alu rolo garažnih vrat je sila preprosto - lamele se s pomočjo električnega sistema navijajo na valj in se shranjujejo v škatli nad garažnimi vrati. Na ta način boste pridobili dragocen prostor, ki ga lahko kako drugače koristneje uporabite. Na voljo so različne barve lamel. Prepričani smo, da boste našli takšna garažna vrata, ki vam bodo popolnoma ustrezala.

GARAŽNA VRATA ROLO


Ne odlašajte z nakupom! Zagotovite si varna in zanesljiva rolo garažna vrata še danes.

Če vas zanima več o garažnih vratih rolo, vam bomo v razstavnem salonu Medle v Novem Mestu z veseljem odgovorili na vsa vprašanja. V kolikor pa želite nakup izvesti preko spleta, enostavno izpolnite obrazec na spletni strani in poslali vam bomo ponudbo.