Medle garažna vrata - udobno in enostavno upravljanje na daljavo

Kupili ste nov avto. Da bi avto zaščitili pred vremenskimi vplivi, ste ga postavili v garažo. Je že res, da ste tako zaščitili avto do neke mere, niste pa zaščitili sebe, saj še vedno morate, ne glede na vremenske razmere, ročno odpirati vrata, pa tudi varnost vašega avtomobila je pod vprašajem.Garažna vrataMedle vse te neprijetnosti odpravijo.

Avtomatska garažna vratavam omogočijo enostavno odpiranje vrat z daljinskim upravljalcem iz klimatiziranega (poleti) ali ogrevanega (pozimi) avtomobila ter tako povečajo vaše udobje.

garažna vrata Medle


Garažna vrata Medle zagotavljajo prostorski prihranek


Garažna dvižna vrata Medle se za razliko od klasičnih garažnih vrat v celoti dvignejo pod strop in vam tako omogočajo velik prostorski prihranek. Prostorsko varčna je tudi omarica garažnih vrat. Njeni standardni elementi so:ALU ekstrudirana lamela 55mm, ALU četrt-oval omarica 250mm in vodila 80x28mm. Lamela garažnih vrat (55mm) je polnjena s poliuretansko peno visoke gostote, kar prostor izvrstno toplotno in zvočno izolira.Poleg tega imajo rolete serijsko vgrajene protivlomne vzmeti, ki preprečujejo dvig spuščenih lamel.


Garažna vrata na dalinjski upravljalnik

Garažna vrata Medle odlikujeta estetika in funkcionalnost. Našarolo garažna vrataso izkvalitetnih alu materialov tervam z daljinskim upravljanjem zagotavljajo udobje, ki ste si ga že dolgo želeli. Ne spreglejte naše izjemne ponudbe in nam pošljite povpraševanje. V kolikor vas zanimajo cene garažnih vrat nas pokličite ali kontaktirajte preko e-pošte.

VEČ O KONFIGURATORJU VRAT