Medle garažna vrata –rolo

 

Garažna rolo vrata Medle so primerna za skoraj vsako garažo. Delujejo tako, da se lamele s pomočjo električnega sistema navijajo na valj in se shranjujejo v škatlo nad garažnimi vrati rolo.

 

Z garažnimi vrati rolo do več prostora v garaži

 

Garažna vrata rolo vam omogočajo, da pod stropom ostane ves prostor, ki ga lahko tako koristno uporabite. Ker se vrata, za razliko od krilnih vrat, navijajo, vam pred garažo ostane ves prostor, ki ga prav tako lahko uporabite za kaj druga. Pogon vrat je možno upravljati tudi daljinsko in vam tako ne bo treba vstajati iz avta, vsakič, ko se pripeljete domov. Ob izpadu električnega toka je seveda možno tudi ročno upravljanje garažnih rolo vrat.

 

UGODNE CENE ROLET

 

Lamele garažnih rolo vrat lahko kupite v različnih barvah, ki jih lahko med seboj tudi poljubno kombinirate. Preverite tudi vhodna vrata: http://www.medle.si/vrata

 

Garažna rolo vrata so kakovostna in obstojna

 

Sestavni deli garažnih vrat rolo so izdelani iz kvalitetnih in trpežnih materialov. Delujejo tiho in zanesljivo, optimalno izkoristijo prostor, prav tako pa nudijo dodatno varnost pred vlomi. Ker imajo garažna vrata rolo vgrajeno zvočno izolacijo, preprečujejo prenos tresljajev na stavbo.

 

Garažna vrata rologaražna rolo vrata

 

Vas zanima več? Obiščite spletno stran Medle in se prepričajte o veliki in zanimivi ponudbi garažnih vrat rolo. Na voljo so vam tudi alu garažna vrata in sekcijska garažna vrata. Cene garažnih vrat pa so nizke.

 

Obiščete nas lahko tudi v naši poslovalnici, kjer se lahko s strokovnjaki posvetujete, katera vrata so za vas najprimernejša in katera vrata je tako najbolje kupiti. Ne pozabite nas povprašati po ugodni ceni garažnih vrat. Kvaliteto izdelave vrat si lahko ob obisku ogledate v živo. Prijazni trgovci vam bomo pomagali odgovoriti na dodatna vprašanja in vam bomo tako pomagali pri odločitvi oz. nakupu garažnih rolo vrat. 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Podbevškova ulica 31
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
07 393 09 30
Seznam fraz
Garažna vrata rolo, garažna rolo vrata
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA