Medle garažna vrata v rolo izvedbi

Garažna rolo vrata Medleso primerna za skoraj vsako garažo. Delujejo tako, da se lamele s pomočjo električnega sistema navijajo na valj in se shranjujejo v škatlo nad garažnimi vrati.

Z garažnimi vrati rolo do več prostora v garaži

Garažna vrata rolo vam omogočajo, da pod stropom ostane ves prostor, ki ga lahko tako koristno uporabite. Ker se vrata, za razliko od krilnih vrat, navijajo, vam pred garažo ostane ves prostor, ki ga prav tako lahko uporabite za kaj drugega. Pogon vrat je možno upravljati tudi daljinsko, tako da vam ni treba iz avta izstopati vsakič, ko se pripeljete domov. Ob izpadu električnega toka je seveda možno tudi ročno upravljanje garažnih rolo vrat. Lamelegaražnih rolo vratlahko kupite v različnih barvah, ki jih lahko med seboj tudi poljubno kombinirate.

Garažna vrata rologaražna rolo vrata

Garažna rolo vrata so kakovostna in obstojna

Sestavni deli garažnih vrat rolo so izdelani iz kvalitetnih in trpežnih materialov. Delujejo tiho in zanesljivo, optimalno izkoristijo prostor, prav tako pa nudijo dodatno varnost pred vlomi. Ker imajo garažna vrata rolo vgrajeno zvočno izolacijo, preprečujejo prenos tresljajev na stavbo.

Vas zanima več? Obiščite spletno stran Medle in se prepričajte o veliki in zanimivi ponudbi garažnih vrat rolo. Na voljo so vam tudi alu garažna vrata in sekcijska garažna vrata. Cene garažnih vrat pa so nizke.

Obiščete nas lahko tudi v naši poslovalnici, kjer se lahko s strokovnjaki posvetujete, katera vrata so za vas najprimernejša in katera vrata je tako najbolje kupiti. Ne pozabite nas povprašati po ugodni ceni garažnih vrat. Kvaliteto izdelave vrat si lahko ob obisku ogledate v živo. Prijazni trgovci vam bodo pomagali odgovoriti na dodatna vprašanja in vam bomo tako pomagali pri odločitvi oz. nakupu garažnih rolo vrat.

UGODNE CENE ROLET