Pošlji povpraševanje

Cene pvc rolet se spreminjajo glede na individualno izdelavo po nadstandardnih zahtevah

Roletarstvo Medle se ponaša z izdelavo sodobnih in kakovostnih senčil, posebno ponosni pa smo, da svojim strankam ponujamo visoko kvalitetne izdelke brez pretirane cene. Pvc rolet, žaluzij in ostalih senčil iz naše ponudbe ni težko montirati niti vzdrževati, poleg tega so vizualno privlačna in vsestransko uporabna, ne le doma, tudi v poslovnih in javnih prostorih.

Katere pvc letvice za rolete izbrati, na kakšen način upravljati senčilo? Možnosti je neskončno, izberite svojo!

Izbira barv, materialov in možnosti upravljanja s senčili omogoča nešteto kombinacij, naročite svojo! Za vas izdelamo rolete po meri vašega doma. Vse naše rolete, za notranjo ali zunanjo uporabo, so opremljene z pvc letvicami za rolete ter varnostnimi vzmetmi, ki otežujejo odpiranje z zunanje strani in tako otežujejo morebitne vlome. V pvc letvice za rolete oziroma v zadnjo zaključno letev lahko dodamo tudi zapirala, ki jih ročno upravljamo. Rolete lahko upravljate ročno s komandno palico ali klasičnim samonavijalnikom. Vse več pa je povpraševanja tudi po elektropogonu, ki omogoča še nadstandardne storitve, na primer časovno nastavitev spuščanja in dvigovanja senčila. Cene pvc roletso seveda odvisne od vseh vaših želja in zahev.

Cene predokenskih PVC rolet

Pokličite nas ali obiščite eno od naših poslovalnic in se prepričajte, da za cene pvc rolet dobite največ

Cenik najdete v naših poslovalnicah, na vašo željo pa vam cene pvc rolet tudi posredujemo. Cene pvc rolet, ki jih najdete v našem ceniku so informativne narave in služijo zgolj za predstavo o okvirnem strošku senčil. Dokončna cena m2 rolet se namreč izdela za konkretno ponudbo. To pomeni, da cene pvc rolet določimo, ko nam posredujete vse potrebne podatke za naročilo, torej dimenzije, vrsto izdelka, katere pvc letvice za rolete ste izbrali, ali želite posebne dodatke in podobno. Zagotavljamo pa vam, da pri nas za dosegljivo ceno dobite največ.