Vhodna vrata - cena ALU in drugih vrst vrat

Cena vhodnih vrat je prvo vprašanje, k si ga zastavimo, preden se dejansko lotimo nakupa. Pa je cena vhodnih vrat res tako zelo pomembna, ali je potrebno upoštevati tudi njihove druge lastnosti? Na to vprašanje vam bomo poskušali odgovoriti v tem prispevku. Poleg cene se pojavi tudi vprašanje, kaj izbrati - ALU ali PVC vhodna vrata. Akcije so prav tako priljubljene med kupci, saj predstavljajo možnost prihranka pri nakupu kvalitetne opreme. Danes se kupci najpogosteje odločajo za ALU in PVC vhodna vrata, k njihovi odločitvi pa poleg cene prispevajo tudi odlične lastnosti ALU in PVC materialov. Če sedaj pod drobnogled vzamemo ALU vhodna vrata - ugodna cena, vrhunska atraktivnost ter možnost izbire polnil in barv, odlične toplotne lastnosti, toplotna prehodnost, možnost izbire okovja, zasteklitev in dodatkov in kar je poleg ugodne cene vhodnih vrat ALU najpomembnejše - varnost in prijaznost do okolja. Že veste, kako se boste odločili? Boste namesto ALU raje izbrali PVC vhodna vrata v akciji?

PREVERITE PONUDBO PVC STAVBNEGA POHIŠTVA

ALU in PVC vhodna vrata - cena je pomemben dejavnik pri nakupu

pvc vrataPri nakupu vhodih vrat je cena zelo pomemben dejavnik, saj smo ljudje pravzaprav nagnjeni k temu, da vedno iščemo možnost prihranka. Ali je razmišljanje o prihranku pri nakupu ALU ali modernih PVC vhodnih vrat res pametna odločitev? Cena modernih vhodnih vrat ALU in PVC je odvisna od tega, kakšne kvalitete si želimo. Ne pozabimo, da je potrebno pomisliti tudi na montažo. Za moderna PVC vhodna vrata boste odšteli nekje med 300 in 800€, odločite pa se lahko tudi za nakup v akciji. Cena ALU vhodnih vrat se giblje nekje okrog 800€, spet pa je vse odvisno od njihove kvalitete, saj lahko cena doseže tudi 2.000€. Konec koncev gre za vhodna vrata, ki morajo biti varna, ne glede na to, ali so ALU ali PVC. Kje se je torej najbolje odločiti za nakup in montažo?

Cena vhodnih vrat vrhunske kvalitete z bogatim izborom

V podjetju Roletarstvo Medle vam nudimo ugodno ceno PVC vhodnih vrat, poskrbimo pa tudi za njihovo montažo. Naša moderna vhodna vrata so pogosto tudi v akciji. Nudimo vam tudi bogat izbor in kakovostne profile nemškega proizvajalca VEKA. Izbirate lahko med swingline in softline profili, na spletni strani pa si lahko ogledate tudi vse modele in izvedbe vhodnih vrat. Na voljo vam je tudi konfigurator, zaradi katerega si boste lažje ustvarili predstavo o končnem videzu vaših novih vhodnih vrat z ugodno ceno. Izbirajte med ALU in PVC materialom, izberite moderni dizajn ali pa se raje odločite za klasiko, ne spreglejte pa tudi akcije, ki prinaša možnost prihranka. Prav tako lahko obiščete tudi naš razstavni salon.

Kako poteka nakup vhodnih vrat?

montaža vhodnih vratNakup vhodnih vrat z ugodno ceno je v našem podjetju preprost in hiter. Vzemite si čas, da razmislite, ali si želite ALU ali pa bi raje izbrali moderna PVC vrata. Najprej nam oddate povpraševanje, nakar vam bodo naši strokovnjaki pripravili ustrezno ponudbo in seveda tudi predračun. Poskrbimo tudi za montažo, zato so vaše skrbi praktično odveč. Prav tako poleg natančnega premisleka nimate dela z ničemer, saj za vse ostalo pri nakupu vhodnih vrat z ugodno ceno poskrbimo mi! Ali je sploh lahko še bolj preprosto? Vabimo vas, da si ogledate naša moderna ALU in PVC vhodna vrata. Razstavne salone imamo v Novem Mestu, Ljubljani, Jesenicah, Mariboru, Grazu, Zagrebu, Ljutomeru in Tolminu. Dobrodošli ste v katerem koli razstavnem salonu, seveda izberite tistega, ki vam je najbližje. Veselimo se vašega zadovoljstva z novimi vhodnimi vrati! Več na:http://www.medle.si/domov