Trak za rolete zamenjajte s pomočjo Roletarstva Medle

Trak za rolete je sestavni del rolet, s pomočjo katerega prostor zastiramo ali vanj spuščamo svetlobo. Montaža rolete, ki uporablja trak za dvigovanje rolet je poleg monokomandne palice še vedno precej pogosta. Ročno upravljanje s trakom za rolete sicer izpodriva vse bolj dostopno motorno upravljanje, ki tudi podaljšuje življenjsko dobo senčila. Kljub temu da je trak za rolete narejen iz kvalitetnih sintetičnih materialov, se zaradi vsakodnevne uporabe lahko včasih poškoduje prej kot ostali sestavni deli rolet. Takrat se obrnite na Roletarstvo Medle.

Kako zamenjati trak za rolete

Sestavni deli rolet izbrani po vaši meri

Senčila so bistvena pri doseganju ugodne klime v prostoru tako poleti, kakor tudi pozimi. Podjetje Medle je skozi dolgoletno tradicijo razvilo optimalne rolete v kombinaciji z ugodno ceno. Med sestavnimi deli rolet so roletna omarica, ta je lahko zunanja ali notranja, vidna ali nevidna, aluminijasta ali plastična, vodila, zaključna letev, trak za rolete... Obrnite se na nas in skupaj bomo poiskali ustrezno rešitev ter poskrbeli, da bo tudi montaža rolet, ki ste jih izbrali brezhibna.

Enostavna demontaža in montaža rolete na katero koli okno

Bistveno za zanesljivo delovanje rolet je kakovost materiala, kakor tudi sama montaža. Rolete Medle poskrbijo za odlično toplotno in zvočno izolacijo in celo protivlomno zaščito. Tudi vzdrževanje praktično ni potrebno, nadomestni deli, kot je recimo trak za rolete, pa so ugodni. Predlagamo vam, da se tovrstnih podvigov ne lotevate sami, pač pa nas pokličite in strokovno bomo poskrbeli za demontažo ali montažo rolet v skladu z vašimi željami.


V naših salonih po Sloveniji in dveh poslovalnicah v tujini vas čakajo vsi sestavni deli rolet, ki jih potrebujete, oglejte si našo bogato ponudbo in se prepričajte sami. Če vam težave povzroča montaža rolete ali ne veste kako zamenjati trak za rolete pa bomo strokovnjaki s podjetja Medle poskrbeli tudi za to.