Komarniki za vrata - zbogom neprespane noči

Ste tudi vi siti nadležnih insektov, ki vdirajo v vaš dom. Ali pa neprespanih noči, zaradi bojev s komarji? Privoščite si komarnik za vrata podjetja Medle s sedežem v Novem Mestu in recite zbogom neprespanim nočem. Komarniki za vrata, balkon in strešna okna iz kakovostnih materialov so rešitev pred komarji in ostalimi insekti. Komarnike za vrata lahko namestimo na stanovanjske, poslovne kot tudi javne objekte. Da bi se zaščitili pred vsiljivci in uživali v svežem zraku vam priporočamo rolo komarnike za vrata, ki so vgrajeni v roletno omarico, lahko pa komarnike za vrata namestimo tudi samostojno. Za velika balkonska ali drsna vrata vam priporočamo tudi plisirni komarnik. Komarniki za vrata so sestavljeni iz alu profilov v katere je vpeta nevidna plastificirana mreža iz steklenih vlaken. Izbirate lahko med profili v rjavi, beli ali natur aluminij barvi.

Komarniki za strešna okna - nič več nadležnega brenčanjaKomarniki za vrata

Komarniki za strešna okna so kakovosten, cenovno ugoden in vrhunski produkt. Recite stop sprejem za insekte s katerimi samo škodujete svojemu zdravju. Pokažite pot svežemu zraku v vaš dom in »zaprite okna« insektom. Komarniki za strešna okna so odlična rešitev, ker:

    • so univerzalna zaščita
  • samostojna montaže ali vgradnja v zunanja senčila
  • različne izvedbe (rolo, fiksni, drsni)
  • prost pretok svežega zraka brez vdora insektov
  • enostavna montaža in čiščenje
  • ne omejuje pogleda skozi okno
  • mrežica komarnika je UV stabilna

Komarniki za strešna okna so zanesljiva rešitev za vas in vaš dom. Prav tako pa z uporabo ne boste škodovali svojemu zdravju niti okolju.

Komarniki za balkon - komarji so preteklost

Ne zapirajte panično balkonskih oken, ker se nikakor ne morete rešiti nadležnih insektov. Za prehode na balkon ali teraso uporabite komarnike za balkonska vrata s samozapiralnim mehanizmom. Komarniki za balkonska vrata na osnovi prečnega profila s kovinsko mrežico preprečujejo vstop vsem vrstam vsiljivih insektov.

Medle | Komarniki za vrata, komarniki cenik, komarniki za strešna okna, komarniki za balkon - povezava do naše spletne strani: