Montaža žaluzij in rolet Roletarstva Medle

Montaža žaluzij je vključena v ceno nakupa izdelkov Roletarstva Medle, vi se morate le odločiti, kaj vam je bolj pri srcu - žaluzije ali rolete. Med našimi izdelki so vam na voljo različna senčila, s katerimi boste lahko po svojih željah zaščitili svoj dom pred soncem, nezaželenimi pogledi, nudijo pa tudi toplotno in zvočno zaščito. Montaža rolet in žaluzij je opravljena kakovostno, saj naši izkušeni monterji delo vedno opravijo tako, kot je treba - ne glede na to, ali ste se odločili na primer za zunanje žaluzije po meri, rolete za balkonska vrata, potrebujete popravilo rolet ali pa dodaten motor za rolete. Oglasite se v Roletarstvu Medle in si izberite senčilo (žaluzije ali rolete) po svoji meri.


Zunanja in notranja montaža žaluzij


Žaluzije so senčilo, ki ga lahko namestimo na notranjo ali zunanjo stran okna. Vsaka vrsta montaže žaluzij ali montaža rolet ima svoje prednosti, pri vseh pa vam lahko zagotovimo, da so izdelane iz vrhunskih materialov in so nadvse praktične. Če se odločite za notranje žaluzije, sodo te nekoliko cenejše in lahko z njimi vplivate na videz vašega prostora. Zunanje žaluzije po meri pa bodo odličen toplotni izolator, obenem pa vam omogočajo, da v prostor kljub temu, da so spuščene, spustite nekaj dnevne svetlobe. Pri vprašanju, kaj je boljše, žaluzije ali rolete, je treba predvsem poznati možnosti, ki jih ponuja posamezno senčilo. Tudi montaža rolet ima svoje prednosti, ki jih lahko preberete v spodnjih vrsticah.

Montaža zunanjih žaluzij po meri

So boljša izbira žaluzije ali rolete?

Montaža žaluzij na vaša okna ima kar nekaj presnosti, predvsem je cenovno ugodnejša in omogoča tudi senčenje oken nestandardnih dimenzij in nepravilnih oblik. Ob tem seveda opravljajo svojo primarno funkcijo - torej zaščito prostora pred zunanjimi vplivi, predvsem svetlobo in nezaželenimi pogledi. Po drugi strani pa vam montaža rolet, na primer za balkonska vrata, nudi bistveno boljšo toplotno izolacijo, predvsem pa protivlomno zaščito. Montaža žaluzij, tudi zunanjih, sicer deloma lahko prepreči nezaželen vstop, a kljub temu so tu rolete bolj učinkovite. Kako se torej odločiti - za žaluzije ali rolete - je odvisno od tega, kaj od senčila pričakujete in kakšne so vaše želje. Pri tej odločitvi vam bomo pomagali s strokovnimi nasveti zaposlenih v Roletartvu Medle.


Roletarstvo Medle | Izdelava in montaža vseh vrst žaluzij in rolet - povezave do naše spletne strani:

  • Montaža žaluzij
  • Montaža rolet
  • Žaluzije ali rolete