Žaluzije - zastrite neposredno sončno svetlobo

Zunanje žaluzijePoleg rolo senčil so žaluzije za okna najpogostejše senčilo, ki si ga izberemo za svoje domove ali poslovne objekte. Na voljo so v dveh izvedbah, in sicer kot zunanje ali notranje žaluzije. Vsak tip ima svoje prednosti, zato je smiselno, da si pred nakupom ogledate ponudbo Roletarstva Medle in se posvetujete z našimi strokovnjaki. Žaluzije lahko zelo dobro barvno in stilsko uskladite s svojim domoma ali poslovno stavbo in se odlično prilagajajo vašim potrebam. Z njimi zastrete svetlobo oziroma jo v prostor spustite ravno toliko, kot vam ustreza. Obenem žaluzije delujejo kot zastor, ki prepreči, da bi se videlo v prostor, tako ponoči kot podnevi.

Izberite si žaluzije po svoji meri

Žaluzije za okna lahko namestimo v notranjost prostora, lahko pa se odločite tudi za takšne, ki so nameščene na zunanjo stran okna. Ker je pri vseh cena največkrat odvisna od tega, kakšne žaluzije si izberete, kakšne so dimenzije okna, kakšni materiali so vam všeč in podobno, je za dejansko vsoto najbolje, da si izberete konkretne zunanje ali notranje žaluzije in se oglasite pri nas. Izdelali vam bomo predračun in vam natanko pojasnili, kakšne so razlike med posameznimi izvedbami, tudi kar se tiče cene. Poleg tega si lahko pri izbiri pomagate tudi z konfiguratorjem, ki ga najdete na naši spletni strani. Tam lahko izberete vrsto senčila, barvo fasade in senčila ter si ogledate , kako bi bil žaluzije videti v različnih kombinacijah.

Notranje žaluzije

Žaluzije, ki jih namestimo v prostor, na notranjo stran okna, so tako kot zunanje namenjene temu, da preprečijo, da bi bila notranjost stavbe na ogled prav vsem. Medtem ko zavese ponoči, ko je zunaj tema v prostorih pa luč, razen redkih izjem ne opravijo svoje naloge, saj se skoznje dobro vidi, pa žaluzije delujejo tudi ponoči. Hkrati tako kot zunanje žaluzije uspešno zastrejo svetlobo. Poleg tega pa so pomemben del videza prostora, saj lahko žaluzije za okna prostor popestrijo ali pa s svojo nevtralno barvo ne pridejo posebno do izraza - kakor vam bolj ustreza.

Roletarstvo Medle | Žaluzije, notranje žaluzije, žaluzije za okna - povezave do naše spletne strani: