Garažna vrata Medle - vrhunska garažna vrata rolo za vaš dom

Garažna vrata (rolo ali klasična) imajo v današnjem času zelo pomembno vlogo. Naše jeklene konjičke ščitijo pred vremenski vplivi, zagotavljajo dodatno varnost, obenem pa prostor toplotno izolirajo in ponujajo visoko stopnjo avtomatizacije. V podjetju Roletarstvo Medle smo mnenja, da morajo garažna vrata biti varna pred vlomilci, trajna, odporna na vremenske vplive, lepa, se ujemati s stilom vaše hiše in enostavna za vzdrževanje.V naši ponudbi vam posebej predstavljamo garažna vrata rolo.

Roletarstvo Medle je podjetje, ki se ponaša s 45-letno tradicijo izdelovanja, vgradnje in servisa rolet, žaluzij, pvc-opaža, rolo vrat in komarnikov. V celoti želimo zadostiti pričakovanjem naših strank ali jih celo preseči. Nenehno se trudimo še izboljšati kakovost naših izdelkov in storitev. Izdelava garažnih vrat pri tem ni nobena izjema. Postati želimo eno osrednjih podjetjih na področju rolet in senčil v Sloveniji, mrežo naših izdelkov pa bi radi razširili na celotni evropski trg. Z našimi rolo sistemi boste zagotovo našli ustrezne rešitve za vaša vrata in okna. V ponudbi boste med drugim lahko našli tudi alu garažna vrata, ki jih odlikuje obilica odličnih lastnosti.

garažna vrata

Garažna vrata rolo - kakovost in ugodna cena

Posebnost rolo garažnih vrat je v tem, da se lamele zvijejo v omarico pod preklado, lahko pa se montirajo tudi na zunanjo stran garaže. Garažna vrata rolo sestavljajo kakovostni alu materiali z UV zaščito, katera se lahko vgradijotako na notranji (med špaleto oz. v prostoru), kot tudi na zunanji strani (po fasadi).Ker omarica garažnih vrat zavzame zelo malo prostora, se garažna vrata rolo praktičnolahko vgradijo v katerokoli odprtino, kar pri drugih npr. panelnih garažnih vratih ni mogoče.Lamela 55je polnjena s poliuretansko peno visoke gostote, kar pripomore k še večji toplotni in zvočni izolaciji prostora.
Upravljanje jeelektrično preko daljinskega upravljalcaz možnostjo ročnega odpiranja v primeru izpada električne energije. Za dodatno varnost proti vlomu so v rolete serijsko vgrajene protivlomnevzmeti, ki prepričujejo dvig lamel, ko so le-te spuščene.

Standardna garažna vratarolo omejenih dimenzij (širina do ~ 350 in višina do ~ 250cm ) s širino lamel 55 mm so primerna predvsem zaklasična garažna vrata(en avtomobil).

Avtomatska alu garažna vrata nudijo obilico odličnih lastnosti

Avtomatska garažna vrata iz visokokakovostnega aluminija predstavljajo odlično rešitev za vaša garažna vrata. Aluminij je material z neomejeno življenjsko dobo, poleg tega pa dopušča izjemne oblikovalske možnosti. Že iz teh razlogov so alu garažna vrata odlična izbira, obenem pa izpolnjujejo predpisane evropske norme.

Zagotovili vam bomo tudi ustrezno strokovno svetovanje, ki lahko poteka kar pri vas doma. Tako bomo skupaj izbrali prava garažna vrata rolo za vas. Izdelava garažnih vrat poteka po meri, kar pomeni da se bodo garažna vrata popolnoma prilagajala garažni odprtini. Vrata boste lahko vodili s priročno konzolo in se bodo hitro utekla, zložila pa se bodo v rolo omarico pod stropom. Ker takšna garažna vrata ne nihajo navzven, jih lahko kadarkoli odprete ali zaprete. Tako je prostor pred garažo optimalno izkoriščen.

izdelava garažnih vrat

PREVERITE PONUDBO VHODNIH VRAT

Rolo sisteme Medle poleg kakovosti in ugodne cene odlikuje tudi varnost

Rolo sistemi, ki jih boste našli v naši ponudbi, vam zagotavljajo tudi varnost - garažna vrata imajo visoko potisno varovalo, ki predstavlja odlično zaščito pred vlomi. Montaža garažnih vrat je enostavna, njihovo vzdrževanje pa preprosto. Alu garažna vrata ne rjavijo, saj je površina profila prekrita z debelim slojem posebnega laka. Zato alu garažnih vrat tudi ni potrebno barvati. Že vnaprej pa lahko izbirate med različnimi barvami alu garažnih vrat. Z vgrajenim mehanizmom lahko garažna vrata rolo odpirate in zapirate z daljincem.

Obiščite nas in se prepričajte, da cene garažnih vrat, bodisi rolo bodisi klasična garažna vrata, še nikoli niso bile tako ugodne. Več nahttps://www.medle.si/domov