PVC vhodna in rolo garažna vrata za več udobja v domu

PVC vhodna vrata so idealna izbira za montažo v stanovanjski hiši (bivalnem objektu), v katerem biva družina. V primerjavi s tistimi iz aluminija je njihova cena nižja, kar pa še ne pomeni, da je PVC material slabše kakovosti. Ravno nasprotno - takšna vhodna vrata so enostavna za nego in vzdrževanje, imajo pa tudi zelo dolgo življenjsko dobo. Če izberemo dovolj kvalitetna, so PVC vhodna vrata izjemno stabilna, zato se ne bodo povesila. V kolikor razmišljamo tudi o menjavi oken, se lahko odločimo za PVC okna, ki imajo prav tako kot vrata odlične lastnosti in dolgo življenjsko dobo. Za večjo varnost in več udobja v domu pa poskrbijo kvalitetna ALU rolo garažna vrata z UV zaščito, ki jih je mogoče vgraditi tako na notranji (med špaleto ali v prostoru), kot tudi na zunanji strani po fasadi. Sama omarica rolo garažnih vrat zavzame izjemno malo prostora, zato jih je mogoče vgraditi v praktično vsako odprtino, kar pri večini drugih modelov ni mogoče. K večji toplotni izolativnosti in boljši zvočni izolaciji prostora pripomore lamela, ki je polnjena s poliuretansko peno. V primeru izpada električne energije so vse skrbi povsem odveč, saj lahko rolo garažna vrata odpremo preko daljinskega upravljalca ali ročno. Za dodatno zaščito pred vlomi poskrbijo protivlomne vzmeti, ki so serijsko vgrajene v rolete in preprečujejo dvig lamel, kadar so te spuščene. Samo s kvalitetnimi PVC vhodnimi in rolo garažnimi vrati lahko poskrbimo za občutek varnosti v lastnem domu, pri tem pa ne pozabimo na PVC okna, za katera se posamezniki odločajo vse pogosteje.

Vhodna pvc vrata

PVC vhodna vrata - izberimo kvalitetna in lepa

PVC vhodna vrata ne zagotavljajo le odlične toplotne in zvočne izolativnosti, temveč prispevajo k lepemu videzu objekta in nas hkrati zaščitijo pred morebitnimi nepridipravi. S PVC okni in vrati nimamo prav veliko dela. Čiščenje je namreč zelo enostavno, posebnega vzdrževanja pa od nas niti ne zahtevajo, kar pomeni, da nam jih ni potrebno barvati ali jih kakor koli drugače dodatno zaščititi pred škodljivimi dejavniki iz okolja. Če se vam zdi, da izpod sedanjih vhodnih vrat v vaš dom uhaja hladen zrak, je morda čas za menjavo. Kvalitetna PVC vhodna in ALU rolo garažna vrata imamo na voljo v podjetju Medle in prepričani smo, da bodo zadovoljila vaša pričakovanja, saj zagotavljajo najvišje standarde varnosti. Z lahkoto jih prilagodite svojemu okusu. Ni pomembno, ali gre za novogradnjo ali ste se pravkar lotili sanacije objekta - za vsako težavo bomo skupaj našli pravo rešitev.

PVC vhodna vrata

Bogat izbor vhodnih PVC vrat iz profilov nemškega proizvajalca

Vse modele in izvedbe PVC vhodnih vrat si lahko ogledate na naši spletni strani, pri čemer ne spreglejte elegantnih, modernih, premium, klasičnih, ekskluzivnih in standardnih PVC vhodnih vrat. Ko ste se odločili za menjavo stavbnega pohištva, se morate odločiti le še za izbiro materiala in seveda barve, ki naj bo skladna z objektom ali z barvo fasade. Vhodna in garažna vrata nikakor niso le estetski element na objektu, temveč imajo varnostno funkcijo, obenem pa skrbijo še za izolacijo hiše. Pri nas boste našli lepa in dobro izdelana vhodna PVC vrata, ki bodo v vseh pogledih izpolnila vaša pričakovanja, svojo nalogo pa bodo odlično opravljala vrsto let. V naši branži uživamo velik renome, predvsem pa smo poznani po optimalnem razmerju med ceno in kvaliteto. Nudimo vam celovite rešitve na enem mestu!