PVC okna in vrata - energetsko učinkovito stavbno pohištvo


PVC okna in vrata so zaradi odlične toplotne izolacije izjemno energetsko učinkovita. Naše stavbno pohištvo pa je tudi okolju prijazno, saj je izdelano iz materialov, ki jih je možno reciklirati. PVC okna, vrata pa tudi ostale naše izdelke, odlikuje privlačen izgled, vrhunska kakovost in ugodna cena, kljub temu, da so PVC okna in vrata izdelana iz PVC profilov višjega cenovnega in kakovostnega razreda. Naši izdelki so narejeni z mislijo na vas, prav tako tudi cenik PVC stavbnega pohištva in senčil.

PREBERITE SI VEČ O VRATIH PODJETJA MEDLE!

Cena PVC oken ni edina odlika stavbnega pohištva Medle

V podjetju Medle vam ponujamo vrhunsko stavbno pohištvo nemškega porekla, z zagotovljeno kvaliteto. Kupujete nova okna iz PVC profilov? Cenik vam z veseljem posredujemo kar po elektronski pošti, v naših razstavnih salonih in predstavništvih, pa se vam osebno posvetimo pri izbiri primernih PVC vrat in oken za vaš dom. Zagotavljamo vam, da vas bo prepričala kvaliteta PVC toplotne in zvočne izolacije, cena stroškov ogrevanja pozimi in hlajenja poleti, pa bo takoj po vgradnji manjša.

pvc okna Medle

Plastična PVC okna je možno montirati v novogradnje ali obstoječe in starejše objekte

Optimalna konstrukcija PVC oken omogoča velik energijski prihranek. PVC je trpežen, a nezahteven material, zato imajo okna dolgo življenjsko dobo, vzdrževanje pa je nezahtevno. Na voljo sta dve različni vrsti PVC profilov VEKA za okna in vrata. Tehnične lastnosti PVC-ja, nekatere modele in izvedbe oken, vrat, žaluzij, rolet, komarnikov in drugih senčil, si lahko ogledate na spletu in nam pošljete povpraševanje. V čim krajšem času vam bomo posredovali cenik naših izdelkov ali pripravili ponudbo prilagojeno vašim konkretnim željam. Vsak delovnik se lahko tudi osebno oglasite pri nas, kjer vam bomo strokovno svetovali pri izbiri. PVC okna imajo sodoben dizajn, ki je primeren tako za novogradnje kakor starejše objekte. Končna cena pa je odvisna tudi od tega, če jih boste kombinirali s pripadajočimi elementi , na primer žaluzijami ali roletami.

IŠČETE KAKOVOSTNE IN UGODNE KOMARNIKE?

Pošljite povpraševanje za okna PVC: cenik in ponudbo vam posredujemo takoj!

Pred in po nakupu vam nudimo popolno podporo. Na osnovi podatkov, ki nam jih boste posredovali bomo pripravili ponudbo in predračun. Naš tehnolog bo opravil natančno izmero za vaša nova PVC okna. Na vsa vprašanja, glede cene, izdelkov ali montaže, pa so vedno na voljo tudi naši svetovalci. PVC okna seveda tudi montiramo, cena pa se le redko ali malenkostno razlikuje od predvidene. Pošljite povpraševanje za PVC okna in cenik še danes!