Roloji za okna - notranja senčila za vsak prostor in okus

Roloji za okna so klasična notranja senčila, ki se zaradi svoje uporabnosti in enostavnosti, pa tudi privlačnega videza uporabljajo že vrsto let. Klasični prostoviseči notranji roloji za okna na vzmet ali verižico sodijo v skupino najpreprostejših notranjih rolojev. Zaradi svojih karakteristik, enostavnosti in uporabnosti so primerni za vse vrste prostorov in predstavljajo zelo praktično in idealno rešitev senčenja tako za okna kot tudi vrata.


Poleg klasičnega roloja poznamo še več njegovih izvedb, ki jih razlikujemo glede na obliko, dimenzije, materiale in način montaže. Učinkovito zaščito pred vdorom nezaželenega mrčesa in žuželk v prostor nudijo rolo komarniki.

roloji

Roloji za okna - poleg klasične številne druge izvedbe

Novost na našem trgu predstavljajo dvojni notranji roloji. Sistem z dvojno tkanino nam omogoča regulacijo prepustnosti svetlobe v prostor. Dvojna tkanina je izdelana iz prosojnih in neprosojnih trakov, ki se ob pomikanju prekrivajo.


Notranji roloji za okna v kaseti prispevajo k atraktivnejšemu videzu senčila in prostora. Na voljo so trije tipi kaset: multikaseta, ovalna kaseta in minikaseta.


Gubani roloji za okna se od ostalih rolojev ločijo po tem, da se zavesa ob potegu vrvice guba od spodaj navzgor. Ravna zavesa je pripeta na mehanizem s pomočjo ježka, v spodnjem delu pa ima všito utež. Gubani rolo lahko pritrdimo na strop ali steno, izjemoma pa se lahko odločimo tudi za montažo na okensko krilo.


Modernejši videz prostora s sodobnimi trendi oblikovanja boste dosegli z dizajnerskimi roloji za okna. Posebej zanimive so izvedbe z močnejšimi in atraktivnimi nosilci, inox mehanizmi, unikatnimi dodatki ter s kombinacijami z lesom in led lučmi. Rolo tkanino lahko potiskamo tudi s poljubno fotografijo oz. motivom v digitalni tehniki.

cenik rolojev za okna

Roloji - cenik priča o ugodnih cenah

Vas zanima, koliko stanejo notranji roloji? Cenik Roletarstva Medle vas bo zagotovo prepričal, saj so naše cene zelo ugodne, tako za zunanja kot za notranja senčila, kamor sodijo roloji. Cenik lahko dobite v naših poslovalnicah, kjer vam bomo tudi strokovno svetovali pri izbiri pravega senčila, ne glede na to, ali so to rolete ali roloji. Cenik pa lahko tudi naročite po telefonu - z veseljem vam ga bomo posredovali. Ker je pri izdelavi tako notranjih kot zunanjih senčil končna cena odvisna od vaših želja, cenik izdelkov, kot so roloji, rolete ali rolo komarniki, navaja zgolj informativne cene.
Ne glede na to, kakšno notranje ali zunanje senčilo boste izbrali, bodisi so to notranji roloji za okna ali rolete, montaža obojih je pri Roletarstvu Medle hitra, enostavna in strokovna.