Popravilo rolet, žaluzij in vrat

Popravilo rolet je ena od storitev, ki jo v Roletarstvu Medle vseskozi ponujamo svojim strankam, saj se zavedamo, da je takšna podpora nujna. Popravilo žaluzij, rolojev, komarnikov in popravilo vrat seveda prav tako sodi v našo ponudbo - ne glede na to, ali je poškodba nastala zaradi uporabe senčila ali pa zaradi česa drugega. Seveda so vam pri nas na voljo tudi vse vrste žaluzij in rolet, v naši ponudbi pa je tudi izdelava PVC oken, roloji za okna (notranji roloji), dekorativna senčila in drugi izdelki. Popravilo rolet je sicer le redko potrebno, se pa vseeno občasno zgodi, da pride do težav - in takrat smo vam na voljo.

Popravilo rolet in žaluzij

Popravilo žaluzij

Žaluzije so posebno senčilo, ki spada med najbolj razširjena senčila. Poleg tega, da vam ponujamo popravilo vrat in popravilo rolet, se bomo po potrebi seveda odločili tudi za popravilo žaluzij. Seveda pa pri tem velja, da se naši strokovnjaki popravila vrat ali popravila rolet lotijo le, če gre za naš izdelek. Ves čas smo vam na voljo tudi po telefonu, tko da nas lahko pokličete. Morda vam bomo z nasveti ob kakršnih koli težavah lahko pomagali kar po telefonu. Sicer pa se bomo v najkrajšem možnem času oglasili pri vas in odpravili težavo. Ker smo tudi proizvajalci oken, žaluzij in rolet ter drugih senčil, vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja v zvezi z našimi izdelki in storitvami.

Popravilo vrat

Ena izmed naših dejavnosti je tudi izdelava PVC oken, na voljo pa so vam tudi ALU okna in rolo garažna vrata. Za vse naše izdelke velja, da poleg njih svojim strankam nudimo popolno oskrbo, tudi popravilo vrat, oken, popravilo rolet in popravilo žaluzij ter tudi oken, saj se kot proizvajalci oken in senčil zavedamo, kako pomembno je, da sistem deluje kot celota - senčilo in okno skupaj. V Roletarstvu Medle nas odlikujejo kakovost, ugodna cena, kratki dobavni roki, profesionalen odnos, fleksibilnost in podpora strankam. To velja tudi za popravilo rolet.


Roletarstvo Medle | Popravilo rolet, žaluzij in vrat