PVC okna in PVC stavbno pohištvo Medle


PVC okna in PVC vrata Medle so izdelana iz profilov nemškega koncerna Veka, ki je največji svetovni proizvajalec PVC profilov. Njihovi izdelki sodijo v višji cenovni in kakovostni razred, izdelani pa so iz materialov, ki jih je možno reciklirati.
PVC stavbno pohištvo - okna so izdelana in montirana po standardih proizvajalca profilov Veka in imajo atest in certifikat o vodoprepustnosti in zrakoprepustnosti po slovenskem standardu SIST 1018.

PVC stavbno pohištvo


Prodaja PVC oken in vrat


Ko izbirate stavbno pohištvo, cena ni nujno najpomembnejši dejavnik. Nova okna ponavadi predstavljajo precejšen strošek, zato je kvaliteten izvajalec ključnega pomena. Med pestro izbiro ponudnikov je pomembno izbrati kvalitetnega izvajalca, ki s strokovno montažo jamči dolgotrajno in pravilno delovanje. Dobro izbran izvajalec za stavbno pohištvo je morda celo najpomembnejši v vsej množici, saj je kvalitetno PVC stavbno pohištvo pogoj za prihranek energije.

PVC okna Medle so izdelana po strogih standardih proizvajalca profilov, imajo dvojno tesnenje in so zastekljena z IZO stekli, polnjenimi s plinom. PVC stavbno pohištvo (okna, vrata) ima odlično zvočno in toplotno izolativnost. To pomeni mirnejše bivanje in prihranek pri stroških ogrevanja. Prav tako vam teh oken ne bo treba periodično barvati, saj so izdelana iz plastike, odporne na UV žarke. Material je obstojen in s časom ne porumeni ali obledi. PVC okna imajo vgrajeno jekleno ojačitev v okvirju in krilu, kar jim daje dolgotrajno in visoko stabilnost tudi pri večjih obremenitvah. Varnostno okovje Roto nudi protivlomno zaščito, dvojno tesnenje pa poskrbi za izolacijo pred hrupom, vetrom in vlago.


PVC stavbno pohištvo

PVC stavbno pohištvo je pomemben element vašega doma. Energetska varčnost, usklajenost z zunanjo in notranjo podobo stanovanja ter kvaliteta izdelave in vgradnje so pomembni dejavniki. Naložba v kvalitetna PVC okna se kaj kmalu pokaže na več področjih vašega življenja: manj hrupa iz okolice, manj toplotnih izgub, večja protivlomna varnost in bolj kvalitetno bivanje so gotovo vredni vašega denarja.

Roletarstvo Medle iz Novega mesta vam nudi izdelavo in montažo za kakovostnega PVC stavbnega pohištva. Pri njih dobite tudi PVC vrata, zunanje in notranje žaluzije, tende, komarnike, rolete in dekorativna senčila. Najboljše razmerje med kvaliteto in ceno, strokovnost, široka paleta izdelkov, fleksibilnost in profesionalnost so prednosti, ki nadvladajo konkurenco.