PVC rolete - praktične in cenovno ugodne


Roletarstvo medle vam ponuja različne izdelke, med njimi tudi PVC rolete za okna ali balkon, s katerimi boste cenovno ugodno in praktično zaščitili svoj dom. Z različnimi barvami in izvedbami si lahko zagotovite pravo izbiro, ki se bo ujemala s celotno estetsko zasnovo vašega doma, obenem pa ga bo ščitila pred soncem, hrupom, previsokimi ali prenizkimi temperaturami, nezaželenimi pogledi in celo vlomilci. Katalog za naše PVC rolete je na voljo v zavihku Katalogi, kjer imate na voljo vsa naša senčila, tam pa se najde tudi fiksni komarnik ali komarnik za vrata. Izberite si najboljše PVC rolete zase - v Roletarstvu Medle.

PVC ROLETE ZA BALKON PO UGODNIH CENAH


PVC rolete po izjemnih cenah


V Roletarstvu Medle imate na voljo ALU rolete z lamelami s poliuretanskim polnilom in PVC rolete, ki imajo plastične lamele. Oboje so primerne za okna in balkon, če želite cenovno ugodnejšo različico, se odločite za PVC rolete. Katalog si lahko ogledate na naši spletni strani, po želji pa ga lahko tudi naročite na dom ali se oglasite pri nas. Aluminijaste lamele so sicer nekoliko vzdržljivejše, a tudi PVC rolete bodo vaš dom dobro zaščitile - ne le pred vremenskimi nevšečnostmi, ampak tudi pred nepridipravi, še posebno, če se odločite še za protivlomno senčilo.

PVC rolete za balkon

PVC rolete v različnih izvedbah


PVC rolete so na voljo kot predokenskke rolete, predokenske podometne ali nadokenske. Na voljo so tudi PVC rolete za balkon in protivlomna zaščita, ki poleg varnostne vzmeti, ki jo imajo vse naše rolete, vsebuje tudi zapirala in dodatne protivlomne vzmeti. Izbirate lahko tudi med različnimi načini upravljanja za PVC ali LAU rolete - upravljanje z avtomatom, monokomandno palico ali električnim upravljanjem. Prednost Roletarstva Medle je tudi v tem, da se povsem prilagodimo vašim potrebam in željam. Oglejte si katalog za PVC rolete in zaščitite ter polepšajte svoj dom z našo pomočjo. Za natančnejšo predstavo o ceni nam prek spleta lahko pošljete tudi povpraševanje. V najkrajšem možnem času vam bomo poslali predračun.

Roletarstvo Medle d.o.o. | PVC rolete v različnih oblikah in barvah - povezave do naše spletne strani: