Žaluzije Medle - senčilo za vsako dom

Če bi radi zavarovali svoj dom pred radovednimi pogledi ali nadležnimi sončnimi žarki, ki vas zaslepijo, takoj ko vstopite zjutraj v kuhinjo, potem potrebujete naše kakovostne žaluzije po ugodnih cenah podjeta Medle. Žaluzije so izdelane iz kvalitetnih materialov in se prilagajajo vsem oblikam oken. Žaluzije izdelujemo v različnih odtenkih, zaradi česar so odlična popestritev vsakega doma. Naše žaluzije krasijo že prenekateri dom ter poslovni objekt. Žaluzije so prav tako odlična zaščita pred zunanjimi vremenskimi vplivi ter preprečujejo preogrevanje stanovanjskih prostorov. Zaradi kakovostne izdelave, imajo naše žaluzije dolgo življenjsko dobo.

Žaluzije

Žaluzije - pametna naložba

Žaluzije podjetja Medle so pametna naložba, saj so primerne za senčenje tudi večjih površin. Ker so žaluzije narejene iz kakovostnih materialov so stabilne tudi v neugodnih vremenskih razmerah. Tako boste odslej svoj dom z našimi žaluzijami resnično zaščitili pred vsemi zunanjimi vplivi. Žaluzije so enostavne za uporabo, prav tako pa se lahko odločite za žaluzije na električni motorni pogon.

Zunanje žaluzije - Okna še nikoli niso bila tako lepa

Zunanje žaluzije so uporabno senčilo, ki krasijo prenekateri stanovanjski ali poslovni objekt. Zunanje žaluzije so vgrajene na zunanji strani oken in preprečujejo direkten vdor sončne svetlobe. Lahko se odločite za različne vrste zunanjih žaluzij, ki se ločijo na:

  • vrsto lamel (C-65mm, C-80mm, F-80mm, Z-75mm)
  • načinom vgradnje (vidna, podmetna vgradnja)
  • načinom upravljanja (ročno, električno)
  • različnimi izvedbami (Krpan, Krater, na žična vodila).

Prednost naših zunanjih žaluzij je, da so resnično odlična zaščita, zaradi kakovostnih materialov, čudovite na pogled, zaradi visokega dizajna, enostavne za uporabo z dolgo življenjsko dobo.

V kolikor bi si si želeli pridobiti še kakšno informacijo več o naših zunanjih ali žaluzijah na splošno ter pregledati cenik le teh, se oglasite pri nas ali pokličite na na telefon: 07 39 30 930 in mail: info@medle.si.

Medle | Žaluzije, zunanje žaluzije, cenik žaluzij, cene žaluzij - povezava do naše spletne strani: