Roletarstvo Medle d.o.o.| Zunanje okenske ALU rolete in PVC rolete

Protivlomne okenske roletePodjetjeRoletarstvo Medle d.o.o. ima v ponudbi okenske rolete in senčila različnih barv in modelov. Izbirate pa lahko med modernimi oblikami omaric. Na voljo so vam podometne in nadometne omarice v katerih se skrivajo pvc rolete ali alu rolete. Okenske roleteso pomemben del vašega stanovanja ali poslovnega prostora. Rolete za okna imajo številne dobre lastnosti, zaradi katerih se ljudje znova in znova odločajo, da jih namestijo. Okenske rolete ščitijo vaš dom pred soncem in nadležnimi pogledi. Ustvarijo zasebnost, ki jo danes pogosto primanjkuje. Enako lahko zagotovijo tudi notranja žaluzije, ki so prav tako v ponudbi podjetja Medle d.o.o.. Rolete za okna so pomemben del našega doma. Prav je, da rolete skrbno izberemo.

Okenske rolete ščitijo okno pred vremenskimi vplivi, hkrati pa rolete za okna ščitijo tudi talne obloge in notranjo opremo pred močnimi sončnimi žarki. Spuščene okenske rolete delujejo kot toplotni izolatorji in lahko zmanjšajo izgubo toplote tudi do 30%.

Zunanje alu rolete


Zunanje ALU rolete spadajo med najboj kvalitetne zunanje rolete. Aluminij je namreč izredno odporen in hvaležen material. Njegovo vzdrževanje je precej nezahtevno. Zunanje alu rolete pridejo v številnih barvah in brez problema najdete odtenek, ki vam ustreza. Vendar pa ne smemo pozabiti, da so svetlejše barve bolj prijazne v poletnem času, saj odnesejo delček vročine, ki bi sicer skozi roleto in okno prešla v prostor. Zunanje alu rolete imajo zaobljene robove, kar pripomore k lepšemu videzu zunanje rolete, hkrati pa so varne in enostavne za nameščanje. Alu rolete prenesejo močne sunke vetra, saj se spuščajo in dvigujejo po stranskih vodilih. Samo spuščanje in dviganje pa je lahko speljano preko ročke ali preko elektromotorja.

Pvc rolete za okna


Pvc okenske rolete imajo enako namembnost kot alu rolete. Enako dobro ščitijo pred zunanjimi vplivi, nadležnimi pogledi, hrupom in nudijo dodatno izolacijo. Zagotavljajo zadostno mero zasebnosti in so primerne za večino domov. Pvc rolete imajo različne načine odpiranja. Med najbolj priljubljenimi je odpiranje na trak. Vedno bolj pa postaja priljubljeno električno odpiranje, ki ga je mogoče aktivirati tudi od daleč. PVC rolete so narejene iz materialov, ki so UV obstojni in so izredno lahke za vzdrževanje. Kot dodatno opremo pa lahko dokupite tudi komarnike, ki se lahko vgradijo v omarice.

Vemo, kakšne morajo biti kakovostne rolete za okna. Verjamejo, da so okenske rolete nepogrešljiv del vsakega stanovanja, saj imajo številne dobre lastnosti, ki vam pomagajo prihraniti denar in ohraniti zasebnost.

Roletarstvo Medle d.o.o.| Okenske rolete PVC rolete in AlU rolete, povezava do naše spletne strani: