Komarniki za okna - odlična rešitev za zaščito pred mrčesom


Komarniki so zlata vredni. V roletarstvu Medle imajo številne različne izvedbe, da lahko zagotovo najdete komarnik zase:

  • fiksni komarnik
  • komarniki za okna
  • različni rolo komarniki,
  • drsni komarnik,
  • vrata Amerika - komarniki iz filmov.


Komarniki za okna in vrata učinkovito onemogočajo mrčesu pa tudi majhnim živalim vdor v hišo, komarniki pa kljub temu omogočajo svežemu zraku, da se nemoteno sprehaja po vaših prostorih in jih osvežuje.

Rolo komarniki za okna in drugi komarniki

V roletarstvu Medle so vam na voljo rolo komarniki za okna in komarniki za vrata ter drugi komarniki, da lahko zagotovo najdete rešitev, ki vam najbolj ustreza. Rolo komarniki za okna in komarniki za vrata so lahko vgrajeni kar v roletno omarico, lahko pa so tudi čisto samostojni. Rolo komarniki za okna so vertikalni, med tem ko se za vrata uporabljajo horizontalni rolo komarniki.

Seveda rolo komarniki za okna niso edina rešitev, na voljo so tudi fiksni komarniki, drsni komarniki, ki pridejo v poštev za velika balkonska vrata, ter seveda vrata Amerika - komarniki, kot jih vidite v ameriških filmih.

Komarniki za okna - ugodne cene

Ne glede na to, kakšne so vaše preference, ali želite rolo komarnike, fiksne komarnike, komarnike integrirane v rolete ali kaj drugega, komarniki cenik vas čaka v roletarstvu Medle. Seveda to, da vas komarniki cenik čaka, še ne pomeni, da se vam ne bodo posvetili. Temeljito se bodo pozanimali o vaših željah in potrebah, ponudili vam bodo vse svoje izkušnje in znanje skupaj s široko ponudbo. Pri njih je za senčila komarniki cenik zgolj ena od informacij, ki jih prejmete.

Roletarstvo Medle Novo mesto vam nudi različna notranja in zunanja senčila ter PVC stavbno pohištvo:

  • zunanja senčila: rolete, žaluzije, screen roloji, brisoleji, tende, komarniki,
  • notranja senčila: žaluzije, screen roloji, dekorativna senčila (plise senčila, vertikalne zavese, panelne zavese, roloji)
  • PVC stavbno pohištvo: PVC okna, PVC vrata, PVC notranja vrata.


Komarniki za okna in vrata so zelo kakovostni in raznoliki,vse storitve pa so profesionalne. Njihovi mojstri se držijo določenih rokov, obenem pa slovijo po tem, da imajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Pri roletarstvu Medle tako zares dobite največ za svoj denar.

Prepričajte se sami, kontaktirajte jih, za vsa senčila, kamor sodijo tudi komarniki cenik čaka skupaj z njihovimi izkušnjami, strokovnostjo in prijaznostjo.

Roletarstvo Medle d.o.o. , povezave do naše spletne strani