ALU rolete - senčila najvišje kakovosti


V podjetju Roletarstvo Medle svojim strankam nudimo različne vrste senčil. ALU rolete (aluminijaste lamele) spadajo med najbolj kakovostne izdelke, ki so v tem trenutku na voljo za zvočno, svetlobno, toplotno in protivlomno zaščito vaših oken, lahko rečemo kar vašega doma. Barve za ALU rolete so različne, predvsem gre za pastelne odtenke, med katerimi zanesljivo najdete pravega zase. Ogledate si jih lahko v zavihku Konfigurator, kjer lahko izberete vrsto senčila in ga umestite v svoj dom ter si gledate, kako bo videti. Cenik za ALU rolete vam je na voljo pri nas - lahko ga naročite prek naše spletne strani ali pa nas pokličete in dogovorili se bomo o podrobnostih. Montaža rolet je vključena v ceno.

ALU ROLETE RAZLIČNIH BARV IN CEN

Prednosti ALU rolete


ALU rolete oziroma njihove lamele so izdelane iz aluminija in polnjene s poliuretansko peno. Na voljo so v različnih dimenzijah in izvedbah, najpomembnejše pa je to, da so - kar se tiče kakovosti - tudi najboljše. ALU rolete nudijo odlično zaščito pred vremenskimi nevšečnostmi (tudi točo), pomenijo toplotno zaščito, zaščito pred soncem oziroma svetlobo, ščitijo pred hrupom in delujejo tudi kot protivlomna zaščita. Zaradi materiala, iz katerega so izdelane, so izjemno trpežne in brez dvoma lahko rečemo, da imajo najdaljšo življenjsko dobo ravno ALU rolete. Barve, ki so vam na voljo, bodo še polepšale vaš dom, obenem pa cenik ni tako visok, da bo za obljeno kakovost pregloboko segli v denarnico.

ALU rolete različnih barv


Konfigurator za ALU rolete - barve, vgradnja in še marsikaj


Ker se zavedamo, da je izbira velika in se stranke velikokrat težko odločijo, kakšne ALU ali PVC rolete izbrati, smo vam izbiro skušali vsaj nekoliko olajšati s tako imenovanim konfigurtorjem na naši spletni strani. Tam lahko izberete vrsto izdelka (npr. zunanje okenske rolete), barvo, način vgradnje, barvo fasade, oken, polic ... Tako si boste laže predstavljali, kako bodo videti vgrajene ALU rolete in ali se bodo ujemale z zunanjostjo vašega doma.


Pokličite nas, na voljo smo vam za vsa vprašanja in nasvete pri izbiri!

Roletarstvo Medle d.o.o. | ALU rolete različnih barv - povezave do naše spletne strani: