cene vhodnih vratUgodne cene vhodnih vrat

Vaša vhodna vrata so tista, ki vašemu domu zagotavljajo varnost, zato se je vredno potruditi pri nakupu le teh in tako boste bili sproščeni ter brez skrbi. Obstaja več vrst vhodnih vrat, vendar so alu vhodna vrata veliko boljša od plastičnih ali lesenih vhodnih vrat. PVC vrata omogočajo večjo stabilnost, togost in tudi obstojnost, saj imajo dolgo življenjsko dobo. Za cene vhodnih vrat vam ni potrebno skrbeti, saj so le te ustrezne glede na vse prednosti.

Cene vhodnih vrat so odvisne tudi od vrste materiala

Vhodna vrata morajo nuditi zanesljivo zaščito pred vremenskimi vplivi, biti morajo dobro toplotno in zvočno izolirana ter nuditi morajo optimalno zaščito pred vlomi. Primerna so za vsak dom, še posebej pa so priporočljiva tam, kjer so vrata velikokrat uporabljena; dobro stabilnost vrat omogoča njihovo vpetje na podboj z masivnimi nastavljivimi tečaji. PVC vrata so enostavna za čiščenje, saj so gladka in neprepustna. Nudimo vam veliko izbiro raznih materialov in dizajnov, ki jih lahko izberete povsem sami. Pvc vhodna vrata zaradi prilagodljivosti materiala namreč omogočajo enostavno oblikovanje željenega dizajna, ki ga za vas oblikujemo po naročilu. Izbirate lahko tudi med različnimi tipi ključavnic, ki omogočajo odpiranje s pomočjo prstnih odtisov, kode, s pomočjo dalinjskega oddajnika ali celo z mobilnim telefonom. Cene vhodnih vrat so zato sorazmerne z materiali, njihovimi lastnostmi ter dizajnom.

pvc vrata


Cene vhodih vrat

Cene vhodnih vrat so prilagojene izbiri materiala in dizajna, kjer pa se upoštevajo vaše želje. Lahko vam nudimo tudi strokovno svetovanje pri izbiri. Pri ceni upoštevamo dimenzije, uporabljene materiale, stopnjo varnosti ter tip ključavnice. PVC vhodna vrata v mnogih kriterijih presegajo plastična ter lesena vrata, saj so varna, toplotno varčna, kakovostna ter ugodna, saj imamo velikokrat akcije pvc vhodnih vrat. Zato si zagotovite varna in masivna vhodna vrata pri nas in bili boste brez skrbi.