Balkonske rolete in žaluzije - najbolj priljubljeno zunanje senčilo

Balkonske rolete in žaluzije so najpogostejše zunanje senčilo, ki ga najdemo na oknih in balkonih domov. Zagotavljajo nam senco in varujejo pred neželenimi pogledi, obenem pa pripomorejo k varčevanju z energijo in dodatno poskrbijo za varnost doma. Medtem ko rolete prostor popolnoma zatemnijo, ga žaluzije le zasenčijo. Ker so prostoviseče, tudi ne zagotavljajo takšne protivlomne zaščite kot rolete. Med slednjimi še zlasti odlično zaščito pred vlomilci nudijo električne balkonske rolete. Vsaka motorizirana roleta ima namreč protivlomne vzmeti, ki onemogočajo nasilno dviganje rolete (ali žaluzije), ko je ta spuščena.

Roletarstvo Medle nudi ugodne plastične rolete za balkon po meri vaših želja. Naročite jih lahko v individualnih dimenzijah ter v želeni barvi. Naše PVC rolete so primerne tako za novogradnje kot tudi za montažo na že obstoječe nepremičnine in fasade. Tako si boste za izjemno nizko ceno zagotovili ne le varnost in udobje, temveč tudi estetko izpopolnjen dom.

Rolete ali žaluzije

Ročno ali električno upravljanje balkonske rolete

Čeprav je klasična ročna regulacija s trakom, pri kateri navijamo in odvijamo trak v navijalni avtomat za rolete, še vedno najpogostejša, so v zadnjem času priljubljeni tudi drugi načini upravljanja rolet. V primeru, da so balkonske rolete in žaluzije prevelike in pretežke, tako pride v poštev navijalna palica. Z vrtenjem palice v eno ali drugo smer dvigamo ali spuščamo roleto. Vse več ljudi pa odloča tudi za motorno upravljanje rolet in žaluzij.

Električne rolete, katerih cena je danes vse bolj ugodna, lahko upravljamo preko stikala (osnovna izvedba) ali preko daljinskega upravljalnika in programske ure, ki omogoča dviganje in spuščanje rolet ob vnaprej določenem času. S tem tudi ob odsotnosti lahko ustvarimo vtis, da smo doma. Če k senčilom dodamo še klimatske senzorje, se balkonske rolete lahko povsem samodejno prilagajajo zunanjim klimatskim razmeram in trenutnim vremenskim pojavom.
Senčila, opremljena z elektropogoni, lahko z brezžičnim sistemom enostavno povežemo tudi s centralnim nadzornim sistemom (CNS), ki so sestavni del inteligentnih hiš.

Električne rolete - cena odvisna od vaših želja

Tako ''ročne'' kot električne rolete in žaluzije Medle odlikuje ugodna cena. O tem vas bo prepričal že en sam pogled na naš cenik. Ker pa je končna cena električne balkonske rolete odvisna tudi od vaših želja, so cene v ceniku zgolj informativne narave.

Če vas zanima cena električne rolete, vas vabimo, da se oglasite v naših poslovalnicah, kjer vam je na voljo cenik za rolete in žaluzije. Cenik lahko tudi naročite po telefonu - z veseljem vam ga bomo posredovali.

Vabljeni!

Medle d.o.o. | Izdelava in montaža rolet po meri - povezave do naše spletne strani: